Search found 11 matches

by fuegoletal
Thu Jul 10, 2014 8:27 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: webmail host header access fails
Replies: 3
Views: 4080

Re: webmail host header access fails

Ok. Latest version installed is 3.63
I will install update version 3.66
Any advice or recommendation?

Thank you

Regards,
Victor Gonzalez
by fuegoletal
Thu Jul 03, 2014 9:07 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: webmail host header access fails
Replies: 3
Views: 4080

webmail host header access fails

Hello, I have Mailenable Professional version 3 on a windows 2008 server. I have read your post about webmail host header access: http://forum.mailenable.com/viewtopic.php?f=2&t=26837 and you tell: "Since the virtual directories are working but not the MailEnable Webmail IIS site, then it looks like...
by fuegoletal
Tue May 13, 2014 2:19 pm
Forum: General
Topic: About Mailenable Webmail 8.0 License
Replies: 0
Views: 4572

About Mailenable Webmail 8.0 License

Hello, I am a plesk panel user and i have my webmail on a "Mailenable Webmail 8" platform. When i try to attach a file in a new mail this message appears: "The license for this software prevents access to webmail attachments". Is that right? Do i have to pay a license for attaching a file?. Thank yo...
by fuegoletal
Fri Mar 07, 2014 9:31 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Can't send or receive from a specific domain. Please help!
Replies: 1
Views: 3553

Can't send or receive from a specific domain. Please help!

hello, I've installed Mailenable professional edition version 3 on a windows 2008 server machine. Can’t send and receive to a specific domain. Is in my server the problem? This is my mailenable smtp debug log: 02/25/14 14:05:55 ME-I0135: Authenticating User:xxxx@mydomain.org using Authentication Pro...
by fuegoletal
Tue Nov 15, 2011 9:51 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Webmail error. Permissions problems??
Replies: 2
Views: 6430

Re: Webmail error. Permissions problems??

Thank you very much. It's working!
Idid exactly what you said and in IIs, option "basic Settings", changed the application pool called "asp net v4.0 MAilenableAppPool" for the "MailEnableAppPool"
Sorry for my english. :)
by fuegoletal
Wed Nov 09, 2011 11:32 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Webmail error. Permissions problems??
Replies: 2
Views: 6430

Webmail error. Permissions problems??

I’ve installed mailenable professional version 3 on “Windows server 64 bit sp2” and Webmail is not working. IIS says: Authentication error: “MailenableApppool: IME_Admin” and “Users credentials are invalid” The utility diagnostic report says (webmail and webadmin sections): webmail.domain.com (IIS:/...
by fuegoletal
Wed Mar 02, 2011 12:31 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: 451 qq trouble in home directory (#4.3.0)
Replies: 1
Views: 4515

451 qq trouble in home directory (#4.3.0)

Good morning, I'v einstalled professional edition version 3 on a windows 2008 server machine. I received mail from an specific mail address sucessfully, but i can´t send to. I saw the smtp activity log and this is the error: 02/28/11 23:29:53 SMTP-OU ED944ACCF2EC4AB4BEC0AFF2354928DA.MAI 900 xx.xx.x...
by fuegoletal
Thu Oct 21, 2010 11:48 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: ip whitelisted not working
Replies: 1
Views: 2414

ip whitelisted not working

Hello, We installed mailenable professional version 3 and we noticed that there is an ip considered as spam. In smtp-debug log appears the following line: (xx.xx.xx.xxx) was found in blacklist SpamhausZEN. Message deleted. I went to smtp properties-Whitelist and introduced the ip, but is not working...
by fuegoletal
Mon Sep 27, 2010 10:57 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Can't send to a particular domain. Confused about log
Replies: 1
Views: 2468

Can't send to a particular domain. Confused about log

Hi, I've installed Mailenable Professional 3 On windows server 2008. My problem is that I cant send a particular domain and can´t understand what log tells me: -----FAILURE NOTICE------ Hi. This is the qmail-send program at sirt.com. I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following...
by fuegoletal
Fri Aug 13, 2010 8:10 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: MTAfilter-report not found
Replies: 2
Views: 3118

Re: MTAfilter-report not found

Did you migrate the configuration and data and registry from another server? Yes, i did. Did you upgrade a standard version of MailEnable that was installed in conjunction with the Plesk control panel? If so then the most likely reason cause of the MTA reporting "ME-MTA-INFO: Plug in deleted message...
by fuegoletal
Thu Aug 12, 2010 9:28 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: MTAfilter-report not found
Replies: 2
Views: 3118

MTAfilter-report not found

Hello, I've installed Mailenable professional version 3 on windows server 2008 and everything worked ok (sending and receiving mails ok). But there was an installation issue: the pop, smtp and other folders are located on Program Files folder, but mta folder and others on Program files (x86).¿?? Th...