Search found 23 matches

by benmutlu
Thu Apr 21, 2016 9:44 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] Multiple SSL problem
Replies: 2
Views: 6238

Re: Multiple SSL problem

Its solved.

I forgot that give IME_SYSTEM full permission for new SSL certificate, so after gave it under mmc->certificates worked like charm.
by benmutlu
Thu Apr 21, 2016 9:37 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail File Upload 404 error
Replies: 3
Views: 4192

Re: Webmail File Upload 404 error

Hey Ian,

I revert back to 10240, also changed under webmail options to 80 mb, also recycle apppool but now says that we exceed 10240kb. Its not set to 80mb, I also try to restart http service.

Regards
by benmutlu
Thu Apr 21, 2016 9:13 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] Multiple SSL problem
Replies: 2
Views: 6238

[SOLVED] Multiple SSL problem

Hello, I have multiple postoffices and SSL certificates for postoffices. I am already using wildcard ssl for domain1 with 1.1.1.1 IP address. -- I would like to use domain2 with additional SSL certificate, and will use different IP address attached to server 2.2.2.2 I add SSL certificate without pro...
by benmutlu
Tue Apr 19, 2016 11:42 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail File Upload 404 error
Replies: 3
Views: 4192

Webmail File Upload 404 error

Hello, We are using 9.10 Ent.Prem and while uploading file over webmail giving "404 - File or directory not found" error. I changed the size from web.config to <httpRuntime maxRequestLength="81920" executionTimeout="7200" requestValidationMode="2.0" /> But while uploading 25 mb zip file giving error...
by benmutlu
Fri Feb 19, 2016 10:16 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] Multiple SSL cert only 1 public IP
Replies: 2
Views: 3282

Re: Multiple SSL cert only 1 public IP

I got it thank you
by benmutlu
Tue Feb 16, 2016 1:56 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] Multiple SSL cert only 1 public IP
Replies: 2
Views: 3282

[SOLVED] Multiple SSL cert only 1 public IP

Hello,

I am using 9.03 enterprise premium. We have multiple domain names, how we are going to use SSL certificate for specific domain names? We have only 1 public IP, so we cannot bind another IP for specific domain name under localhost -> properties.

Requesting help.

Regards
by benmutlu
Fri Aug 14, 2015 7:59 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: IMAP service hangs issue
Replies: 20
Views: 20775

Re: IMAP service hangs issue

I had same issue, I did everything for solution. I reinstalled, reconfigured, checked all hardware defect etc.. And I started to monitor realtime activity, and I make a list from online users when IMAP service hangs. I figure out when IMAP crash I had same user everytime, I checked his mailbox and I...
by benmutlu
Mon Jun 29, 2015 3:33 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: IMAP service hangs issue
Replies: 20
Views: 20775

Re: IMAP service hangs issue

Any news about problem ? Did you solve ?

I have kinda same problem since 1 week, randomly IMAP service hangs , there is no proper log , no issue, have to restart IMAP service to fix.
I reinstalled everything, still having problems..

8.50 Ent prem.
by benmutlu
Fri Dec 05, 2014 8:21 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Attachments received as winmail.dat
Replies: 6
Views: 10273

Re: Attachments received as winmail.dat

We had same issue but it's not about MailEnable. It's all about client which sent file. Please follow instructions for solve; I solved like below; 1. Close Outlook 2. Start Registry Editor (type regedit in the Start Search box or Start menu, Run command and press Enter) 3. Locate the following regis...
by benmutlu
Thu Dec 04, 2014 4:11 pm
Forum: General
Topic: Filter Question
Replies: 0
Views: 4549

Filter Question

Hello,

Can you guys help me via some filtering script.

I would like to do ;

user2@mailenable.com accepts only mail from user1@mailenable.com

user1 can mail to user2 others cant.

How can I do that ?
by benmutlu
Mon Nov 25, 2013 11:29 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail (7.55) in Internet Explorer 11
Replies: 4
Views: 5963

Re: Webmail (7.55) in Internet Explorer 11

Why nobody helping us i don't understand.
I am registered user since 5 year, trying to get help about your bugs, i send ticket also still no reply.
Can you please help me ?
by benmutlu
Fri Nov 22, 2013 7:18 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail (7.55) in Internet Explorer 11
Replies: 4
Views: 5963

Re: Webmail (7.55) in Internet Explorer 11

same problem, also using framework 4.0
firefox working properly
ie not
chrome sometimes stuck at loading
by benmutlu
Thu Jun 27, 2013 12:34 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Question about securing mailserver
Replies: 1
Views: 2743

Question about securing mailserver

Hello, My network and mail server are using same network. I have about 200 users in my network and mailenable. When one of user infected by virus, virus sending spam mail to remote recipients. Due to virus we are blacklisting. What is the best way to prevent this action ? I blocked port 25 via my fi...
by benmutlu
Mon Apr 22, 2013 6:59 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: 7.06 Problems after upgrade
Replies: 5
Views: 9164

Re: 7.06 Problems after upgrade

problem 1) and 2) fixed by support team, thanks.
by benmutlu
Sun Apr 21, 2013 9:38 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: 7.06 Problems after upgrade
Replies: 5
Views: 9164

7.06 Problems after upgrade

Hello, I am having problems after upgrade. Everything was working perfect before upgrade. 1) Webmail on Chrome : When trying to logon some mailboxes over chrome, says loading... and stucks. But IE its working properly with same mailboxes. 2) Mobile Webmail : After clicking mobile version and trying ...