Search found 8 matches

by MarkusHass
Fri Aug 08, 2014 3:23 pm
Forum: Suggestions
Topic: Force TLS with external domains with no fallback
Replies: 1
Views: 5536

Force TLS with external domains with no fallback

Hi,

a feature that gets more and more important for us is the ability to force TLS for certain external recipient domains with no fallback. If no TLS connection can be established the mail must not be sent. Is this planed in future releases of Mailenable?

Best regards,

Markus
by MarkusHass
Tue Jul 24, 2012 9:13 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: TLS session cipher other than RC4-MD5?
Replies: 0
Views: 1673

TLS session cipher other than RC4-MD5?

Hi,

when i check mailenable tls with openssl it reports a session cipher RC4-MD5. What other ciphers are supported by Mailenable? Is it possible to set a preference of a special cipher?

Best regards,

Markus
by MarkusHass
Wed Sep 21, 2011 4:26 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Problems with outbound mails send with TLS
Replies: 10
Views: 8908

Re: Problems with outbound mails send with TLS

Hi Ian,

is there something new about this? Meanwhile i upgraded to 5.51 but still same issues...

Regards,

Markus Hass
by MarkusHass
Wed Jul 20, 2011 4:37 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Problems with outbound mails send with TLS
Replies: 10
Views: 8908

Re: Problems with outbound mails send with TLS

Hmm...

but what if it is required to use TLS? As far as i know it is not possible to disable TLS in general and just enforce TLS for certain recipient domains.

Regards,

Markus Hass
by MarkusHass
Fri Jul 15, 2011 7:13 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Problems with outbound mails send with TLS
Replies: 10
Views: 8908

Re: Problems with outbound mails send with TLS

Hi Ian,

i already own a Verisign SSL certificate and it is already bound to the SMTP service.
When i try a TLS connection to the Mailenable server with openssl the correct certificate is displayed.

Regards,

Markus
by MarkusHass
Thu Jul 14, 2011 8:37 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Problems with outbound mails send with TLS
Replies: 10
Views: 8908

Re: Problems with outbound mails send with TLS

Hi Ian, no errors in the debug log after service restart. Here is the output: [07/14/11 10:34:22]****************** LOG FILE STARTED ******************* 07/14/11 10:34:22 ME-I0143: Service Loading Configuration Providers 07/14/11 10:34:22 ME-IXXXX: Loaded Address Map Provider 07/14/11 10:34:22 ME-IX...
by MarkusHass
Mon Jul 11, 2011 3:22 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Problems with outbound mails send with TLS
Replies: 10
Views: 8908

Re: Problems with outbound mails send with TLS

Hi, the Activity Log shows no entries for the outgoing mail, only the inbound mail from our Exchange-Server shows an entry. Mailenable acts as a relay in this case. The Debug Log shows the following: 07/04/11 18:39:21 ME-I0018: [328A76FF696E4B9D9988BCFA110A0A64.MAI] Outbound message from ([SMTP:user...
by MarkusHass
Fri Jul 08, 2011 1:25 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Problems with outbound mails send with TLS
Replies: 10
Views: 8908

Problems with outbound mails send with TLS

Hi Folks, people report problems when they receive mails send by my mailenable 5.10 server with TLS. In the log files on the receiving mail server they get the following: 2011-07-04 23:09:26 TLS error on connection from <host.my-mailserver.de> [aa.bbb.ccc.dd] (gnutls_handshake): A record packet with...