Search found 1314 matches

by rfwilliams777
Thu Jan 09, 2020 1:49 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Remote image not loaded for privacy
Replies: 8
Views: 3220

Re: Remote image not loaded for privacy

Mine is set to 1 (before I checked).
by rfwilliams777
Tue Jan 07, 2020 3:40 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Remote image not loaded for privacy
Replies: 8
Views: 3220

Re: Remote image not loaded for privacy

I am seeing messages about Remote Images. Now it finally allows us to see the images when clicking on the error, but this issue did not come up until 10.28. Under the webmail properties it is greyed out for blocking remote images. I am using 10.29 and it is still doing this issue, but allows the ima...
by rfwilliams777
Tue Jan 07, 2020 3:39 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Bug: 10.29 Beta, Some attached images are not displayed in webmail
Replies: 4
Views: 1394

Re: Bug: 10.29 Beta, Some attached images are not displayed in webmail

I am seeing messages about Remote Images. Now it finally allows us to see the images when clicking on the error, but this issue did not come up until 10.28. Under the webmail properties it is greyed out for blocking remote images.
by rfwilliams777
Tue Dec 17, 2019 12:34 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Outbound
Replies: 5
Views: 4025

Re: Outbound

If Plesk wasn't in the mix, it is just a DNS matter of pointing mail.domain.com to your server and the A records of domain.com and www.domain.com to your webserver. But with Plesk, that potentially creates a problem because I don't know if you can easily break them apart.
by rfwilliams777
Sat Aug 17, 2019 2:44 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail Service Stopped
Replies: 11
Views: 7389

Re: Webmail Service Stopped

Attached are the IIS Pools and Sites. Some of the sites on the list are redirects to another domain somewhere else. The MEAdmin and MEMail each have several domains (the webmail has about 60+ domains). The webmail is enabled and is an option if someone clicks on the link to go to that. The other I d...
by rfwilliams777
Wed Aug 14, 2019 6:30 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail Service Stopped
Replies: 11
Views: 7389

Re: Webmail Service Stopped

There is no web management and the synchronization is port 8080...so I am a little confused.
by rfwilliams777
Mon Aug 12, 2019 1:49 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail Service Stopped
Replies: 11
Views: 7389

Re: Webmail Service Stopped

Please reference this link. https://www.scottbrady91.com/Windows/IIS-The-Process-Cannot-Access-the-File-Because-it-is-Being-Used-by-Another-Process I ran the command and went to look in Task Manager. Come to find out, ME is loading something that wants to use port 80 and is blocking ONLY the webmail...
by rfwilliams777
Sat Aug 03, 2019 11:54 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: 451 ESMTP MailEnable Service temporarily refused connection
Replies: 4
Views: 4012

Re: 451 ESMTP MailEnable Service temporarily refused connection

Check if your ip address is on a backlist through MXuptime.com.
by rfwilliams777
Thu Jul 18, 2019 3:13 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail Service Stopped
Replies: 11
Views: 7389

Re: Webmail Service Stopped

Windows 2016 Standard 64-bit (not VM) and the files are the basic files and tab-delimeted.
by rfwilliams777
Thu Jul 18, 2019 2:28 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail Service Stopped
Replies: 11
Views: 7389

Re: Webmail Service Stopped

Listener Adapter protocol 'net.pipe' attempted to communicate to Windows Process Activation Service and failed. The Listener Adapter is now in a bad state. Cause: This is caused by Out of Memory issues or failures between Windows Process Activation Service and Listener Adapter. Fix: To fix this cond...
by rfwilliams777
Wed Jul 17, 2019 12:25 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail Service Stopped
Replies: 11
Views: 7389

Webmail Service Stopped

For some reason every week for the past few weeks my webmail keeps crashing or the service does not start. No matter whether I click on Start in IIS, do IISreset, or anything else the service won't start for the webmail unless I do a reboot. When I click on start in IIS (prior to a reboot), I get an...
by rfwilliams777
Mon Jun 24, 2019 10:21 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: SSL/TLS
Replies: 0
Views: 2842

SSL/TLS

For years I on;y have regular user name and password authentication. A number of months ago I added an SSL and it only shows up under the IIS to encrypt only that domain's webmail. I host about 60 domains and now only one desires to use SSL/TLS for their Outlook, tablets, etc. No one will use SSL (a...
by rfwilliams777
Sat Jun 08, 2019 5:52 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: System Overview - Spam Statistics
Replies: 0
Views: 2710

System Overview - Spam Statistics

On this tab, there are a number of items that show up on the chart: Greylisting, DNS Blacklist, PTR Record, etc. And all of them are either under Spam Protection, Extensions, or under SMTP Properties to enable to have it manage. But the one that I am confused is DKIM. My chart never shows anything f...