Search found 22 matches

by sb1165
Thu Aug 30, 2012 3:27 pm
Forum: Error Reports and Issues
Topic: [SOLVED] EAS no longer working
Replies: 3
Views: 6015

Re: EAS no longer working

Hi Andrew, yes, it's sorted out with the update to 6.70, but the MailEnable Server shows up Version 6.60... By the way, is it planned, that MailEnable will support multiple contact information (e.g. addresses) like MS Exchange respectively MS Outlook in the future? With the actual version it's not p...
by sb1165
Thu Aug 23, 2012 2:52 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: upgrade from 6.56 to 6.59, problem with web mail
Replies: 5
Views: 5726

Re: upgrade from 6.56 to 6.59, problem with web mail

Hi Marco,

yes, it's correct. I've done it this way, and it works fine now.

Regards
Christian
by sb1165
Thu Aug 23, 2012 9:29 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: upgrade from 6.56 to 6.59, problem with web mail
Replies: 5
Views: 5726

Re: upgrade from 6.56 to 6.59, problem with web mail

Hi Robert, thanks for your postings, these helped to solve my identical problems I had with the update from 6.56 to 6.58 respectively 6.59 (see posting MailEnable 6.58 Update damaged WebMail Installation). I did the "repair" manually and activated .NET 4.x, but ME Mobile works only with .NET 2.x. Wi...
by sb1165
Mon Aug 20, 2012 2:03 pm
Forum: Error Reports and Issues
Topic: [SOLVED] EAS no longer working
Replies: 3
Views: 6015

[SOLVED] EAS no longer working

Hi, it's me again :-( Seems that the upgrade to 6.58 confound my complete MailEnable Installation that worked properly for the last years. Since today EAS is no longer accessable (changed nothing since the last days). In the MailEnable ActiveSync Management Console / Verification I get the message: ...
by sb1165
Fri Aug 17, 2012 8:22 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] MailEnable 6.58 Update damaged WebMail Installation
Replies: 8
Views: 8696

Re: MailEnable 6.58 Update damaged WebMail Installation

In the meantime I solved the problem partially myself... - installed .NET Framework 4.x handler binding manually were necessary. - clicked the binding for .NET 4.x with right mouse button and selected "reset to parent" - WebMail and Web Admin works fine :-) - Mobile Mail still doesn't work, since it...
by sb1165
Fri Aug 17, 2012 7:18 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] MailEnable 6.58 Update damaged WebMail Installation
Replies: 8
Views: 8696

Re: MailEnable 6.58 Update damaged WebMail Installation

2nd addition:

Just saw that 6.59 is available - installed.
Same effects as before :-(

Since the installer deletes .NET Framework 4 handler binding again and again; is it really required? And what is the correct configuration?
by sb1165
Fri Aug 17, 2012 7:07 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] MailEnable 6.58 Update damaged WebMail Installation
Replies: 8
Views: 8696

Re: MailEnable 6.58 Update damaged WebMail Installation

Addition to my posting: I've made an update installation this morning, to see whether "the damaged parts" will be repaired. After the installation WebMail, Web Admin etc. didn't work with error 404.17 again. Checked the IIS settings and saw that the handler binding for .NET Framework 4.x was deleted...
by sb1165
Thu Aug 16, 2012 2:11 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] MailEnable 6.58 Update damaged WebMail Installation
Replies: 8
Views: 8696

[SOLVED] MailEnable 6.58 Update damaged WebMail Installation

Hi, as I wrote a few day ago in the "MailEnable Exchange ActiveSync (EAS) - Contact Details" thread, the update from 6.56 to 6.58 damaged the "web parts" of MailEnable (Web Mail, Web Admin, Mobile). With a lot of inquires in the web a found information about the 404.17 error, that occured. The handl...
by sb1165
Tue Aug 14, 2012 2:23 pm
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: Contact Details
Replies: 4
Views: 8225

Re: Contact Details

in the meantime I did a "repair installation" with the 6.58 installer.
No chance to get the web services work...

Has anyone an idea how to sort this out?
Thanks.
by sb1165
Mon Aug 13, 2012 7:46 am
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: Contact Details
Replies: 4
Views: 8225

Re: Contact Details

Hi Andrew, thanks for your reply. I've updated my MainEnable Installation (Version 6.56) with your new version 6.58. Installation was no issue, as always, but with this update WebMail, Web Administration and Mobile Mail doesn't work any longer. Whenever I want to use e.g. WebMail I only receive an e...
by sb1165
Thu Jul 19, 2012 1:50 pm
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: Contact Details
Replies: 4
Views: 8225

Re: Contact Details

Hi Andrew or someone else from MailEnable,

would you please be so kind and answer my question, since I want to go on with the implementation.
Thanks for your support in advance.

Regards
Christian
by sb1165
Wed Jul 11, 2012 7:02 am
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: Contact Details
Replies: 4
Views: 8225

Contact Details

Hi, I'm not sure whether this is a feature or a bug that I saw with my evaluation of EAS in combination with WebMail and Microsoft Outlook 2010 (MAPI client). Contacts in Outlook may have up to three email addresses and up to three physical addresses. On the iPhone and iPad with EAS only the first e...
by sb1165
Wed Jul 11, 2012 6:49 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: [SOLVED] iPhone & iPad mail app crashing
Replies: 11
Views: 15654

Re: iPhone & iPad mail app crashing

Hi, I'm also still working on the evaluation of EAS and got the biggest issues with the help of Andrew respectively with software updates sorted out (umlauts with EAS). But I can also confirm Nik's posting that the mail app is crashing with EAS configuration on the Iphone and Ipad. IMAP and POP3 has...
by sb1165
Tue Jun 12, 2012 5:30 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: [SOLVED] ActiveSync - Issue with german umlauts
Replies: 13
Views: 14795

Re: ActiveSync - Issue with german umlauts

Hi Andrew,

thanks again for your support.
I've installed the new MAPI client, and now it works fine :-)

Regards
Christian
by sb1165
Thu May 24, 2012 5:48 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: [SOLVED] ActiveSync - Issue with german umlauts
Replies: 13
Views: 14795

Re: ActiveSync - Issue with german umlauts

Hi Andrew, thanks for the new MAPI Client, but this didn't help to solve this issue. I've deleted the mail account in Outlook, deinstalled my MAPI client (1.42) and installed it completely new. Absolutely the same effects. Following is the content of the cal-file, after changing an entry on the iPho...