Search found 6 matches

by HitNet
Wed May 01, 2013 6:18 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Upgrading to 7.06 from 7.02 has broken webmail
Replies: 12
Views: 12784

Re: Upgrading to 7.06 from 7.02 has broken webmail

BINGO!!!!!! Thank You.

I did that but I did .net 4 64bit cause my system is 64bit and has 4.5 on it. So I went down the list and is ended up being .net2.0 32bit.

I think is is because we have Plesk and it installed MailEnable in the sys32.

Thanks.
by HitNet
Tue Apr 30, 2013 6:12 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Upgrading to 7.06 from 7.02 has broken webmail
Replies: 12
Views: 12784

Re: Upgrading to 7.06 from 7.02 has broken webmail

I have done everything. I reboot. Ran MEInstaller Click on Common Installation (File Permissions) Get a popup that" Please enter the password for the MailEnable Service Accounts (IME_Admin and IME_URSER) This password should be alphanumeric and 8 characters or longer. Do I have to enter a new passwo...
by HitNet
Mon Apr 29, 2013 11:42 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Upgrading to 7.06 from 7.02 has broken webmail
Replies: 12
Views: 12784

Re: Upgrading to 7.06 from 7.02 has broken webmail

It is asking for a password.
I don't think a password was entered during the install.
by HitNet
Mon Apr 29, 2013 5:40 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Upgrading to 7.06 from 7.02 has broken webmail
Replies: 12
Views: 12784

Re: Upgrading to 7.06 from 7.02 has broken webmail

Didn't work.
It did create a new folder.xml.

Tried to reinstall 7.06 and nothing.
by HitNet
Sat Apr 27, 2013 3:47 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: 7.06 Problems after upgrade
Replies: 5
Views: 9303

Re: 7.06 Problems after upgrade

After upgrade from 7.02 to 7.06 web mail is not working. get Server communication failure. Please refresh. The Please wait bar just spins. Can't do anything except for log off. Tried to reinstall latest Update and alos tried to run the webmail repair. Nothing worked. My clients cannot access web mai...
by HitNet
Sat Apr 27, 2013 2:49 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Upgrading to 7.06 from 7.02 has broken webmail
Replies: 12
Views: 12784

Re: Upgrading to 7.06 from 7.02 has broken webmail

We are also having this issue ever since we updates to 7.06
Users cannot use web mail. when they login they get a PLEASE WAIT bar that never goes away the only thing they can do is log off.