Search found 16 matches

by kpnet
Sun Jul 10, 2016 9:50 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Customizing Junk Report
Replies: 0
Views: 6649

Customizing Junk Report

Hello, I was wondering if there is any customization possibility for the junk mail reports. I found a question from here dated back to 2008 with the answer that this would be something on the to do list for future versions. As there have been 8 years passed since then, I would like to ask if this ki...
by kpnet
Mon Aug 11, 2014 8:06 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Filter is not working correctly
Replies: 11
Views: 9650

Re: Filter is not working correctly

Hello Ian, well, the filters are definitely not working correctly. I cannot see the mechanism why most messages are marked and moved to junk and some - especially messages with a high Spamassassin value of over 60 or more - are sometimes not although the correct spam-flag and move-to-junk flag are s...
by kpnet
Wed Jul 30, 2014 8:59 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Filter is not working correctly
Replies: 11
Views: 9650

Re: Filter is not working correctly

Hey Ian, well, I sent you a PM with complete headers as you requested, but got no further response. I now have manually created a Junk E-Mail folder in the forwarding address postoffice. As of now, it seems that no further spam-mails are getting delivered to my mailboxes inbox. This would be fine. W...
by kpnet
Thu Jul 24, 2014 7:07 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Filter is not working correctly
Replies: 11
Views: 9650

Re: Filter is not working correctly

Hey Ian,

do you have any conclusion from the headers I sent you ?

Regards
Ben
by kpnet
Mon Jul 21, 2014 1:04 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail Deleted Items Issue
Replies: 1
Views: 2973

Re: Webmail Deleted Items Issue

Hey, maybe you should try this: http://forum.mailenable.com/viewtopic.php?t=21023&f=5 and this: http://www.mailenable.com/kb/Content/Article.asp?ID=me020551 Had a similar problem when manually moving messages to another folder which never came up after fixing the above mentioned things. Best Regards...
by kpnet
Sat Jul 19, 2014 5:31 pm
Forum: Error Reports and Issues
Topic: SPF-Checks fails on IPv6 addresses
Replies: 0
Views: 4110

SPF-Checks fails on IPv6 addresses

Hey,

when receiving mails from mailservers with ipv6 addresses, the sender policy framework option reports a fail although I checked that the SPF-record of the sender server points to the used ipv6 address.

Best Regards
Ben
by kpnet
Sat Jul 19, 2014 4:25 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Filter is not working correctly
Replies: 11
Views: 9650

Re: Filter is not working correctly

Hey Ian,

as I am analyzing the messages getting through I realize that all of these messages do not have a TO: CC: or BCC: in their headers. This is the only thing I see they have in common.
Might this have to do anything with this "problem" ?

Best Regards
Ben
by kpnet
Fri Jul 18, 2014 9:48 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Filter is not working correctly
Replies: 11
Views: 9650

Re: Filter is not working correctly

Hi Ian, I confirm that the postoffice is set to deliver junk mails to junk mail folder. The message has the flag. It has been driven through the plesk spamassassin pickup and delivery event. It has been processed by the filters I set up on server and on postoffice level. But on a small amount of mes...
by kpnet
Fri Jul 18, 2014 9:40 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Issue with MailEnable filtering.
Replies: 1
Views: 2747

Re: Issue with MailEnable filtering.

Hey,

you can try to use word list with asterisk like

*survey*
*test*
*advertisement*

This generally works better.

Best Regards
Ben
by kpnet
Tue Jul 15, 2014 5:35 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Filter is not working correctly
Replies: 11
Views: 9650

Re: Filter is not working correctly

Hey Ian, this is another message, this time the message was delivered to one single mailaddress. It contains the header move to junk, but is delivered to my mailbox inbox. There are filters on the server level searching for keyword *SPAM?* and on the postoffice level searching the same keyword. This...
by kpnet
Sun Jul 13, 2014 12:11 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Filter is not working correctly
Replies: 11
Views: 9650

Re: Filter is not working correctly

Hey Ian, I have another message which is marked correctly, but delivered to one mailbox nonetheless. The message was received by the SMTP-Connector: 07/13/14 06:03:51 SMTP-IN 1D214296DA1A418893F73257D8CC8C40.MAI 1652 80.90.198.141 EHLO EHLO mail.soupcreative.co.uk 250-xxxxxxxxx.eu [80.90.198.141], t...
by kpnet
Tue Jul 08, 2014 11:22 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Filter is not working correctly
Replies: 11
Views: 9650

Re: Filter is not working correctly

Hey Ian, this flag has beend added to the mail header yes, but the mail was delivered nontheless. I checked the logs on detail again. The forwarding for this mailbox was set up strangely. I used plesk to set up the mailbox and entered forwarding mail addresses. This works well with many domains I se...
by kpnet
Sat Jul 05, 2014 4:36 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Filter is not working correctly
Replies: 11
Views: 9650

Filter is not working correctly

Hi there, we have a global filter marking messages as Spam by subject, header and other information. The message is picked-up by the PLESK COM Object which scans the message utilizing Spamassassin and should then be processed by the MTA Filter. Although I do not fully understand why some messages ar...
by kpnet
Mon Jun 30, 2014 6:12 pm
Forum: General
Topic: How Mailenable is using filtering
Replies: 0
Views: 4030

How Mailenable is using filtering

Hey there, i have a rather general question on how mailenable filter systems are working. I did not find a sufficient answer so I hope to receive one here. We set up various filters which are working fine on the server level in case of "content filtering" (like words, phrases, etc.). But I dont quit...
by kpnet
Sat Mar 08, 2014 8:34 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: SMTP IPv6 PTR lookup
Replies: 1
Views: 3092

Re: SMTP IPv6 PTR lookup

Hey there,

any solution to this problem as I have the same ? E.g. we cannot receive google mails, because of this. Now I had to deactivate this options which
could lead to more SPAM :-(.

Would be nice to get an answer.

Best Regards
Ben