Search found 42 matches

by privateland
Sun Feb 21, 2021 9:45 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Listeserver Newbie
Replies: 1
Views: 356

Re: Listeserver Newbie

Update: When I chose to have the "Send From" in the General tab of the List Properties dialogue set to "list address - change envelope only" the sender is now clear on mail clients. However, the header only appears in about 20% of the messages, and when it does appear, it still shows the original po...
by privateland
Sat Feb 20, 2021 2:46 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Listeserver Newbie
Replies: 1
Views: 356

Listeserver Newbie

Hi I have created a new list for around a dozen people. I noticed that replies to the welcome message did not identify the sender (as replies are due to go to the list address). So I added a header which included the [ME_MEMBER_EMAIL] hoping that this would identify those who replied to threads. Unf...
by privateland
Wed Feb 03, 2021 4:42 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Delivery Restrictions Question
Replies: 3
Views: 1663

Re: Delivery Restrictions Question

Thanks Ian
Appreciate the reply

Regards
John
by privateland
Thu Jan 21, 2021 4:10 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Delivery Restrictions Question
Replies: 3
Views: 1663

Delivery Restrictions Question

I am trying to configure SMTP to cater for a client who sends broadcast mails about once a month to around 2000 recipients. Probably my lack of comprehension but I have a few questions about the hourly and recipient restrictions for emails. 1. Does the SMTP Security settings for (A) "Restrict the nu...
by privateland
Tue Aug 04, 2020 2:57 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Change Log Directories
Replies: 1
Views: 2444

Change Log Directories

Hi I have changed the location of all the MailEnable Enterprise (9.83) successfully to my "D" drive. All are good, save for the searchindexing. The location is not configurable in the management console, and I can't find anything in the registry. My new log location is working okay, but the searchin...
by privateland
Wed Nov 20, 2019 8:29 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Web Admin
Replies: 3
Views: 19474

Re: Web Admin

Sussed it out. Turns out one of the SYSADMINS had changed the default display (in the webadmin page) to "Hoodoo"). There is a dropdownlist containing Mondo and Hoodoo. The reference to Hoodoo has never been removed. Problem is that it then renders subsequent logins to Webadmin impossible (thus the 4...
by privateland
Mon Nov 18, 2019 11:07 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Web Admin
Replies: 3
Views: 19474

Re: Web Admin

Thanks for the reply.

Yeah, I tried that. URL redirects immediately to Hoodoo again.
Been searching for a setting in a config file, but so far no luck.

J
by privateland
Sun Nov 17, 2019 1:13 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Web Admin
Replies: 3
Views: 19474

Web Admin

My Web Admin and Webmail has been working happily for a while. In fact the webmail is a mission critical thing for me, and web admin is a godsend when on the move. Today though, I tried to log in to Web Admin (first time since Friday - and no server changes save for a Windows 2012 update) only to fi...
by privateland
Thu Oct 31, 2019 12:45 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: SSL Certificate store
Replies: 5
Views: 11872

Re: SSL Certificate store

Bump for this. Anyone?
by privateland
Sun Oct 20, 2019 7:57 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Letsencrypt SSL Cert
Replies: 2
Views: 7507

Re: Letsencrypt SSL Cert

Thanks Ian.
by privateland
Sun Oct 20, 2019 7:56 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: SSL Certificate store
Replies: 5
Views: 11872

SSL Certificate store

I have created an ssl certificate using letsencrypt. The cert is sent to the webhosting folder in the SSL snap-in. Mailenable only reads from the personal store.
I can manually move the cert to the personal store, but is it possible to give Mailnable access to the WebHosting store?
by privateland
Mon Jul 22, 2019 11:19 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Letsencrypt SSL Cert
Replies: 2
Views: 7507

Letsencrypt SSL Cert

Hi I've added a Letsencrypt SSL cert to my server Windws 2012 R2. The cert is created without problem, but it won't work because there is no private key attached to the /pem file. Debug log as follows. 07/22/19 23:58:16 Unable to use certificate, make sure private key is imported. Error 0x8009030e r...
by privateland
Thu Jun 13, 2019 7:02 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Web Admin Problem
Replies: 1
Views: 4651

Web Admin Problem

Web Admin in general seems to work okay for me, but I cannot edit global filters. The edit link is there, but it has no effect at all. All other links (rename, move up/down, delete etc work okay, but I cannot edit. I have tried it with latest versions of IE and Chrome, but the same behaviour persist...