Search found 4 matches

by marti.serrano
Tue Jul 29, 2014 11:53 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: PostOffice and mailbox defaults
Replies: 0
Views: 2602

PostOffice and mailbox defaults

Hi,
both, postoffice and mailbox, offer the option to configure a defaults, but I cannot find any documentation explaining the different fields and values accepted.

Could somebody point me in the right direction?

Regards.
by marti.serrano
Thu Jul 17, 2014 8:52 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Mailenable Performance
Replies: 4
Views: 4463

Re: Mailenable Performance

I've seen the same in our server. Found other threads in the fórum mentioning that it could be related to mailEnable shutting down some services if there is no user activity. Then, the first time a user connects it takes longer because of services starting. We have tested using Mondo as the web skin...
by marti.serrano
Wed Jun 25, 2014 2:50 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: [SOLVED] Diagnostics error
Replies: 2
Views: 3477

Re: Diagnostics error

Hi, Right click on the "BIN64" folder within the MailEnable installation. Does the "IME_SYSTEM" have read and execute permissions on the folder? If not add them and ensure to push the permissions to all child objects. Also you may want to try running the "Mediag.exe" file within the "BIN64" folder ...
by marti.serrano
Thu Jun 19, 2014 3:15 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: [SOLVED] Diagnostics error
Replies: 2
Views: 3477

[SOLVED] Diagnostics error

Hi, just installed trial of mailenable Professional in a Windows Server 2012 R2 Standard. Running Bin64\mediag.exe lists some errors. I fixed a couple of them installing ASP.Net 3.5 (by default, versión 4.5 is installed). Now I have these two errors left under "Application Environment" and cannot fi...