Search found 5 matches

by mik3ron
Fri Jan 17, 2020 6:39 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Force password reset is not working
Replies: 2
Views: 3654

Re: Force password reset is not working

Has there been any fix for this issue being reported? I'm running into the same problem with ME Enterprise Premium 10.29.

Any assistance for anyone regarding this issue would be greatly appropriated!

-MG
by mik3ron
Wed Mar 06, 2019 5:38 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: antivirus program for mailenable
Replies: 10
Views: 11801

Re: antivirus program for mailenable

One other suggestion would be to "harden" the server. I know this can be done with Norton Endpoint security. There is a 'lock down' option that prevents new software from being installed unless allowed in the Norton enterprise manager. obviously, this can get tricky, so it just depends on how "secur...
by mik3ron
Wed Mar 06, 2019 5:29 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Is it possible to block receiving emails from a particular IP address?
Replies: 6
Views: 6173

Re: Is it possible to block receiving emails from a particular IP address?

This is true, sorry about that. Also the SMTP Inbound option would be a better solution anyways as its easier to manage.

For my system, I just block the IP's on the router, before they ever get to the server. I know this option is available to everyone and is why i didn't suggest it.

Cheers
by mik3ron
Fri Mar 01, 2019 8:49 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Is it possible to block receiving emails from a particular IP address?
Replies: 6
Views: 6173

Re: Is it possible to block receiving emails from a particular IP address?

I am receiving threatening emails from someone masquerading as my email address. The FROM line says that it is my email address. However, it is not. When looking at the properties of the mail header I can see the actual domain and IP address these emails are coming from. Is there a way within ME Pr...
by mik3ron
Fri Mar 01, 2019 7:29 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Issue in "Log Archive Settings" -cannot delete service name
Replies: 0
Views: 3172

Issue in "Log Archive Settings" -cannot delete service name

Hello everyone, I'm working with the 'Log Archive Settings' window, located under servers>localhost>'Services and Connectors'>management>Log Archive Agent. My issue is that I can create new "service names" but cannot delete them. The 'delete' button is grayed out. I have included a screenshot of my ...