Search found 4 matches

by aloksharma2k27
Tue Oct 20, 2020 6:39 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: How to block users so only our ip and webmail can be used for authentication for mail sending
Replies: 2
Views: 324

Re: How to block users so only our ip and webmail can be used for authentication for mail sending

yes, basically wants to allow only users authenticating from outlook and webmail (with only privileged ips) . I am not sure how to use gateway setup, can you guide me a bit more. we are under brute force from random ips and sick & tired at this point, if we can even restrict users client to outlook ...
by aloksharma2k27
Fri Sep 18, 2020 5:53 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: How to block users so only our ip and webmail can be used for authentication for mail sending
Replies: 2
Views: 324

How to block users so only our ip and webmail can be used for authentication for mail sending

hello , we want to control malicious user (sending mails by authenticating remotely) activity and we have a static ip on our office LAN. now i tried smtp -> properties -> inbound -> ip control restrictions-> denied all except, but by doing this all our incoming mails from other mail servers also got...
by aloksharma2k27
Thu Sep 17, 2020 12:52 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: IP Whitelisting Automation Using Script
Replies: 0
Views: 347

IP Whitelisting Automation Using Script

Hello All, Due to IP Spam Abuse we have shut down all incoming authentication expect our whitelisted ones, I Want to know if mail enable provides any way to automate this process so i can write a script or something where we add new dynamic ips ones we securely authenticate our users in our LAN. bec...
by aloksharma2k27
Thu Aug 01, 2019 9:43 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: How To Install SSL in MailEnable Standard Edition (prefer letsencrypt)
Replies: 0
Views: 7459

How To Install SSL in MailEnable Standard Edition (prefer letsencrypt)

Hello All, I am using mailenable standard 10.25 on our windows 2016 server, everything works fine but when we send any message to other people from our domain , we get a red flag (e.g. in google mydomain.com did not encrypt this message Learn more). So i guess this is an issue related with ssl insta...