Search found 100 matches

by sindrehi
Thu Dec 06, 2012 8:16 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Deny IP after wrong password
Replies: 3
Views: 3387

Re: Deny IP after wrong password

Thanks for replly. I have used mailenable for 6 years, and never rightlicked on localhost :)
by sindrehi
Thu Dec 06, 2012 8:16 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Deny IP after wrong password
Replies: 3
Views: 3387

Re: Deny IP after wrong password

Thanks for replly. I have used mailenable for 6 years, and never rightlicked on localhost :)
by sindrehi
Thu Dec 06, 2012 12:36 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Deny IP after wrong password
Replies: 3
Views: 3387

Deny IP after wrong password

Hi, Is there a possibility to deny IP when trying to login with wrong password to many times. I see that it happens that somethimes spammers can send email through our server when guessing correct email and password so they are authenticated. I guess they mostly do this by letting a program trying t...
by sindrehi
Wed Dec 07, 2011 10:05 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Edit Access Controll list
Replies: 1
Views: 1653

Edit Access Controll list

Hi,

My access controll list has grown to much, and now I cant edit it any more. Is there a way to edit it manually not through mailenable? Is it a way to reset (empty the list)?

Regards,

SIndre HIåsen
by sindrehi
Wed Jul 28, 2010 9:16 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: password recovery
Replies: 1
Views: 1791

password recovery

Hi, I have read here in the forum something about password recovery. But I cant find this as a feature in the product matrix. Is there such a feature in the new version 4? And if there is how do this work? I'm thinking that a password recovery feature would be a good reason to upgrade from 3 to 4. W...
by sindrehi
Wed Dec 17, 2008 8:56 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Norwegian characters in email from webmail
Replies: 1
Views: 2203

Norwegian characters in email from webmail

Hi,

When we send emails from webmail some (few) emails arrive at the recipient with the the norwegian characters replaced by other symbols.

What can I do to prevent this happening. Is it an error from mailenable webmail or something wrong with the recipients mail program?

Regards,

Sindre
by sindrehi
Mon Aug 18, 2008 6:40 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Filter and national characters
Replies: 2
Views: 2407

NO reply?

Hi, Is it only me that have this problems? No one from mailenable that can confirm that there is a bug here and what to do with it? I have sent two similar mails into the filter. Then only different is that I changed a ø to o in the subject. The mail with o was stoped and not the one with ø. So th...
by sindrehi
Thu Aug 14, 2008 9:33 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Filter and national characters
Replies: 2
Views: 2407

Filter and national characters

Hi, I have a filter runing on the server that looks for a special combination of letters in the Subject. It looks for *(ref* .The filter works great almost every time. But if the subject contains some other words with a norwegian character like æøå nothing happens. Hope somone can tell me why! Re...
by sindrehi
Thu Jun 12, 2008 7:11 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail 3.10 Error - Settings Update
Replies: 14
Views: 11953

Hi

I have read the reply on this topic since our server also respons with server error. But we have only installed .NET 2.x. So I tried the other version, changing web.config. But in my file I do not have "<pages validateRequest="false" /> "I have <pages></pages with a lot of tags inside. But nothing v...
by sindrehi
Tue Apr 01, 2008 5:20 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Denied Access
Replies: 2
Views: 3026

Denied Access

Hi, I have a customer with an denied access problem. The transcript is as follow The original message was received at Mon, 31 Mar 2008 20:23:12 +0200 (MEST) from ti131310a340-0820.bb.online.no [88.91.199.52] ----- The following addresses had permanent fatal errors ----- <xxxx> (reason: 530 123onweb....
by sindrehi
Mon Feb 04, 2008 3:06 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Server communication error
Replies: 3
Views: 3125

Server communication error

Hi,

I have a problem in webmail. When I try to forward or reply to an email I got the popup error message "Server communication error, please refresh your browser and try again".

What is the problem, and how to solve it?

Regards, SIndre
by sindrehi
Fri Jan 18, 2008 10:42 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: webmail hangs, script stop running
Replies: 1
Views: 2265

webmail hangs, script stop running

Hi, The webmail hangs, and a popup saying that a script has trubles. If the user click the button to stop the script, webmail is continuing loading. Sometimes the script dont popup a error, but it can take up to 10 minutes before login. This happens only the first time a computer check the mail. If ...
by sindrehi
Mon Jan 14, 2008 7:25 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Emails missing
Replies: 1
Views: 2058

Emails missing

Hi, Last week I got 3 phonecalls from different customers questioning about a message they did not receive. I did in all cases what I normally do. I check out the log for anything from this sender, to the receiver that day+- some days. In all 3 cases I didnt find anything. The customers said that th...
by sindrehi
Fri Dec 07, 2007 7:12 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Greylisting and bayesian filtering
Replies: 3
Views: 3370

Hi,

First, thanks for the greylisting tips. I have enabled whitelistin for outgoing mails for a periode of time.

Second. The regedit says the same as the system overview. 6 ham 0 spam and spam detection way to high.

I have installed 3.04.

Regards,

SIndre
by sindrehi
Thu Dec 06, 2007 2:04 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Greylisting and bayesian filtering
Replies: 3
Views: 3370

Greylisting and bayesian filtering

Hi, First greylisting. Nice feature, but wouldnt mail be badly delayed. My mailenable is set up to resend after 15 minutes. And I did one test from one account outside mailenable to one inside. And the message was delayed by many minutes. I suppose this has to do with the other servers settings. So ...