Search found 309 matches

by sagelike
Fri Jun 07, 2019 6:09 pm
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: Need to reboot to get device working again
Replies: 5
Views: 16555

Need to reboot to get device working again

I try clearing sync data to get a device to sync to server but it doesn't work. Only reboot gets device working again.

Is there a way to do whatever a reboot accomplishes without having to reboot?

I'm having to reboot nearly every day in the middle of the day!

thx
G
by sagelike
Wed Jun 05, 2019 7:26 pm
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: iOS 12.2 problems with EAS
Replies: 3
Views: 15543

Re: problem with EAS

So I keep having to reboot to get iPhone and Android devices to start syncing again.

Is there any way to do with without a reboot!?
by sagelike
Tue May 28, 2019 4:54 am
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: iOS 12.2 problems with EAS
Replies: 3
Views: 15543

Re: iOS 12.2 problems with EAS

Had to reboot again to get Android/BB Hub user reconnected. Any chance of getting a reply on how to restart services without rebooting in a way that will accomplish the same thing as a reboot?
by sagelike
Fri May 17, 2019 12:02 am
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: iOS 12.2 problems with EAS
Replies: 3
Views: 15543

Re: iOS 12.2 problems with EAS

It seems I have to reboot sometimes to get a user to reconnect. Clearing sync data doesn't always work and I tried restarting ME services but only reboot allowed user with Android BB Hub app to reconnect. I had to do same thing with iphone user a couple of weeks ago as well...only reboot got them co...
by sagelike
Wed May 01, 2019 1:01 pm
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: iOS 12.2 problems with EAS
Replies: 3
Views: 15543

iOS 12.2 problems with EAS

Hi there, I've been experiencing some problems with iphone activesync connectivity to our server over the past few weeks. All security is disabled on our server and last night one user kept getting a connection error. They didn't provide more details. I had to reboot server to get it working again. ...
by sagelike
Thu Apr 11, 2019 2:52 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail password reset not working
Replies: 4
Views: 7511

Re: Webmail password reset not working

It happens with older mailboxes as well and tried with new password using alphanumeric only characters only.

I'll submit a ticket.

thx
by sagelike
Wed Apr 10, 2019 1:29 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail password reset not working
Replies: 4
Views: 7511

Re: Webmail password reset not working

Hi Ian, I tried disabling localhost > Policies and I still couldn't change password. Password change used to work but it's been awhile since I've tried so not sure how long it hasn't been working. I upgraded to 10.21 about 1 month ago and running on Windows 2008R2. Anything else I can try? Thanks G
by sagelike
Mon Apr 08, 2019 9:25 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail password reset not working
Replies: 4
Views: 7511

Webmail password reset not working

Hi there, The webmail password reset function doesn't work. I try to change the password and it appears to accept the password change but old password continues to work and new password does not. When I run Diagnostics, it generates two errors: Permissions: C:\PROGRA~2\MAILEN~1\Bin64 Problem: IME_SY...
by sagelike
Thu Jan 10, 2019 6:08 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webadmin functions often don't work
Replies: 0
Views: 4981

Webadmin functions often don't work

Hi there, I setup some email Redirections for an email account and tested to see if I could disable Redirection from Webmail admin. It doesn't work and over the years I've noticed that many of the email account management functions in Webmail Admin don't work. I'm running latest ME Ent. Prem. on WIn...
by sagelike
Wed Jan 09, 2019 6:48 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: SMTP Access Denied
Replies: 7
Views: 12019

Re: SMTP Access Denied

Brett Rowbotham

Which log files would show that?

thx
Glenn
by sagelike
Fri Nov 30, 2018 6:42 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: SMTP Access Denied
Replies: 7
Views: 12019

Re: SMTP Access Denied

Thanks Brett. I'll give that a try.

I have tried telnet to port 25 and 587 and I do get a 'Mailenable Service....Denied Access' response.
by sagelike
Thu Nov 29, 2018 9:34 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: SMTP Access Denied
Replies: 7
Views: 12019

Re: SMTP Access Denied

Bump
by sagelike
Mon Nov 26, 2018 7:13 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: SMTP Access Denied
Replies: 7
Views: 12019

SMTP Access Denied

Hi there, I've run into tough problem were a client who recently had to replace router is being denied SMTP access to our server from their office location. Telnet returns same result from their office: 'denied access at...' - I've checked IP blocks in ME and there IP does not appear - Users can SMT...
by sagelike
Fri Nov 02, 2018 11:38 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: MEIMAPS.EXE Crashing frequently - Need Solution
Replies: 6
Views: 10492

Re: MEIMAPS.EXE Crashing frequently - Need Solution

Reboot will fix but I'd recommend upgrading to latest version. I used to run into this problem on earlier versions of ME and upgrading fixed the problem.
by sagelike
Thu Nov 01, 2018 6:23 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Security Suggestion
Replies: 4
Views: 8384

Security Suggestion

I've never been able to successfully use the 'Lock out user for one hour after' (even set to 35 failures) or Enable Abuse prevention. When trying these in the past, I've always ran into problem where legitimate users were blocked so I've disabled them. I wonder if security option could be added to b...