Search found 49 matches

by jeffhsu
Sun Apr 26, 2015 7:34 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: Webmail load from smartphone error
Replies: 0
Views: 4590

Webmail load from smartphone error

I am using premium 8.6, just started using I would like to check whether desktop webmail works on smartphone or tablet not I can load and login to desktop webmail on my iphone or ipad (tested on chrome and safari) but when I click on the Options menu and internal setting pages, it does not show the ...
by jeffhsu
Fri Apr 24, 2015 9:09 am
Forum: Suggestions
Topic: Backup for individual users Urgently Needed
Replies: 2
Views: 5544

Backup for individual users Urgently Needed

I have many domain emails involved in law, import export companies, etc They require backup of all their incoming and outgoing emails to other place or email I follow the ridiculous tedious steps to create inbound and outbound filters to do this step but I already hit the 100 filter limit and cannot...
by jeffhsu
Tue Apr 14, 2015 8:23 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Mobile Webmail Not working
Replies: 1
Views: 2812

Mobile Webmail Not working

I newly deploy a Enterprise Premium 8.6, but the rest of webmail all working, except for Mobile webmail Kindly advise what can be done From the server, I cannot open the MEMobile.localhost and new site bindings for it HTTP Error 500.19 - Internal Server Error The requested page cannot be accessed be...
by jeffhsu
Mon Apr 13, 2015 7:06 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Mail Enquiry Queries, TLS
Replies: 0
Views: 3135

Mail Enquiry Queries, TLS

I hope I can get some answers to my queries as I need to urgently deploy mailenable enterprise premium 8.6 on a production windows server 2012 server 1) How does setup/enable TLS properly? I have enabled Enable TLS in the Authentication/Security Types In the Port Settings, I specify port 587, Requir...