6.54 update from 6.53 - XML webmail error

Raise/discuss any potential issues with MailEnable for consideration in project issue register.
Post Reply
twizted
Posts: 118
Joined: Thu Sep 23, 2004 5:37 pm
Location: Florida, USA
Contact:

6.54 update from 6.53 - XML webmail error

Post by twizted » Tue May 15, 2012 12:31 am

This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.
<BASEELEMENT SCHEMA="ERROR" METHOD="">
<RETURNVALUE>0</RETURNVALUE>
<ERROR>
<ERRORVALUE>0</ERRORVALUE>
<ERRORDETAILS>Requested method is invalid.</ERRORDETAILS>
</ERROR>
</BASEELEMENT>

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 9038
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: 6.54 update from 6.53 - XML webmail error

Post by MailEnable-Ian » Tue May 15, 2012 1:38 am

Hi,

When does the error? Does it occur when you click on a particular message? Can you private message me credentials for the mailbox along with the URL for web mail and the steps to reproduce?
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

twizted
Posts: 118
Joined: Thu Sep 23, 2004 5:37 pm
Location: Florida, USA
Contact:

Re: 6.54 update from 6.53 - XML webmail error

Post by twizted » Tue May 15, 2012 8:08 pm

Nobody can attach files.
Nobody can save their settings for out-of-office and other settings.

It happens a lot really. I have already reinstalled, re-instituted permissions, etc.

Version 6.53 was fine. Upgrading to 6.54 broke everything.

twizted
Posts: 118
Joined: Thu Sep 23, 2004 5:37 pm
Location: Florida, USA
Contact:

Re: 6.54 update from 6.53 - XML webmail error

Post by twizted » Tue May 15, 2012 8:11 pm

Also, nobody can send a message. The button goes GREY and never comes back. No errors or anything.

I've tested this with both skins (MONDO & OCEANO) and the problem is with both.

Checked .NET and it is set on 4.0x

twizted
Posts: 118
Joined: Thu Sep 23, 2004 5:37 pm
Location: Florida, USA
Contact:

Re: 6.54 update from 6.53 - XML webmail error

Post by twizted » Wed May 16, 2012 2:58 am

HELP HELP! :) Need to fix this tonight before I get slaughtered in the morning :(

twizted
Posts: 118
Joined: Thu Sep 23, 2004 5:37 pm
Location: Florida, USA
Contact:

Re: 6.54 update from 6.53 - XML webmail error

Post by twizted » Wed May 16, 2012 3:45 am

Man, I am dying over here :( Full reinstall, full security updates, I'm trying everything with no success... :shock:

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 9038
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: 6.54 update from 6.53 - XML webmail error

Post by MailEnable-Ian » Wed May 16, 2012 4:36 am

Hi,

Lodge a support ticket under "Defect" and provide credentials for a mailbox exhibiting the problems along with the web mail URL and possible RDP details for the server so that a technician can troubleshoot.
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

twizted
Posts: 118
Joined: Thu Sep 23, 2004 5:37 pm
Location: Florida, USA
Contact:

Re: 6.54 update from 6.53 - XML webmail error

Post by twizted » Wed May 16, 2012 9:59 pm

Thanks, submitted.

truelz
Posts: 65
Joined: Thu Feb 20, 2003 9:30 pm
Location: Aalborg, Denmark

Re: 6.54 update from 6.53 - XML webmail error

Post by truelz » Sun Jul 22, 2012 8:54 am

I have the excact same problem after upgrading to 6.56.
Are there some public solution to the problem now?
If it works - don't fix it

hasdeep
Posts: 4
Joined: Sat Nov 09, 2013 6:17 am

Re: 6.54 update from 6.53 - XML webmail error

Post by hasdeep » Sat Nov 09, 2013 7:04 am

We have also upgraded to the latest version of Mailenable enterprise premium 7.55 after receiving critical update mail from mailenable. After upgrading our users have started facing problem in webmail while composing message if they click on attachment to attach files, they are getting following error:

This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.
<BASEELEMENT SCHEMA="TIMEOUT" METHOD=""></BASEELEMENT>
Is there any solution?? Can we restore to an earlier version without effecting any user mails and configuration?? How can we downgrade as we believe there is serious error in mail attachment from webmail in version 7.55.

Post Reply