[SOLVED] Problem with IE8

Raise/discuss any potential issues with MailEnable for consideration in project issue register.
Post Reply
Seppy
Posts: 31
Joined: Thu Apr 12, 2007 9:07 am

[SOLVED] Problem with IE8

Post by Seppy » Mon Oct 29, 2012 6:44 am

Hi,

we have an error in IE8 :

Meldung: Das Steuerelement kann den Fokus nicht erhalten, da dieses unsichtbar oder nicht aktiviert ist oder keinen Fokus zulässt.
Zeile: 1
Zeichen: 133977
Code: 0
URI: https://mail.ees.de/Mondo/lang/sys/Scripts/LIBMerge.js

We can not send mail from webail.

Best regards

Seppy

MailEnable
Site Admin
Posts: 4441
Joined: Tue Jun 25, 2002 3:03 am
Location: Melbourne, Victoria Australia

Re: Problem with IE8

Post by MailEnable » Mon Oct 29, 2012 6:52 am

The 6.64 kits were recently updated. I would suggest upgrading to those kits and clearing the cache of the browser to ensure that any client cached scripts are updated.
Regards, Andrew

Seppy
Posts: 31
Joined: Thu Apr 12, 2007 9:07 am

Re: Problem with IE8

Post by Seppy » Mon Oct 29, 2012 7:51 am

We use 6.64 but if we click one time on Answer the error is back.
And sendmail dont work again, we must relogin to correct it.

But answer still doesnt work.

MailEnable
Site Admin
Posts: 4441
Joined: Tue Jun 25, 2002 3:03 am
Location: Melbourne, Victoria Australia

Re: Problem with IE8

Post by MailEnable » Tue Oct 30, 2012 1:21 pm

The problem was isolated to replying to messages using the plain text editor (with the option to compose in a new window).
The update has been rolled into the current installation kit on the download page. Upgrading to that release should resolve the problem.
Regards, Andrew

Post Reply