Incorrect Share Link for MyFiles folder in Outlook

Raise/discuss any potential issues with MailEnable for consideration in project issue register.
Post Reply
METom
Posts: 30
Joined: Wed Nov 28, 2012 6:13 pm

Incorrect Share Link for MyFiles folder in Outlook

Post by METom » Fri Jan 04, 2013 9:06 pm

Hi,

I am on W2008 SP2 (non R2) 32bit, ME Enterprise 6.75, OL-AddIn v1.52

The links given/created for a shared My Files folder DIFFER, if taken from the Web-UI or from the properties page in Outlook (and only the one given in Web-UI will work!)

More specific (changed first 14 chars of given IDs to make it anonymous/suitable for post):
Web-UI gives me:
https://mail.route-mail.net:443/Viewer/ ... J8b3lyegA=

Outlook property pane gives me:
http://mail.route-mail.net/viewer/filev ... J8b3lyeg==

So Outlook doesn't consider
- https and/or given/configured port it's working on
- right ID, it even shows a longer ID

If you try to access Web-UI link -> OK!

if you try to access Outlook link
by using it as given: -> connection timeout (as I don't allow unsecure access to the ME-Server) -> NOK
by changing http:// to https:// -> error page with: "This resource is not currently available." -> NOK

Solution/Fix: Outlook should display same link as in Web-Interface -> please fix.

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 9050
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: Incorrect Share Link for MyFiles folder in Outlook

Post by MailEnable-Ian » Thu May 09, 2013 5:54 am

Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

Post Reply