7.51 bug in webmail

Raise/discuss any potential issues with MailEnable for consideration in project issue register.
Post Reply
rfwilliams777
Posts: 1321
Joined: Thu Nov 11, 2004 5:26 pm
Location: Kingsville, Texas

7.51 bug in webmail

Post by rfwilliams777 » Fri Sep 13, 2013 3:15 pm

When you click on the Reply, Reply All, etc. buttons when viewing the whole e-mail, they do not do anything. When viewing the e-mail from the Preview window and reply to the e-mail, it works. This bug was also created in previous versions, so it is a known issue and probably needs the similar resolution.
Robert Williams, Owner
www.WWSHosting.net
#1 in MailEnable Business-Class Email Hosting - Switch to Williams Web Solutions and get your first 2 months FREE!
We can be hired to help you with your Mail Enable server, too!

webshaun
Posts: 246
Joined: Wed May 25, 2005 8:37 pm
Location: NJ
Contact:

Re: 7.51 bug in webmail

Post by webshaun » Sat Sep 14, 2013 1:54 am

I've seen other issues with 7.51 and webmail. Can't sign into webmail with Google Chrome. I get a message "Server communication failure. Please refresh your browser and try again.". When I hit OK I get "The session has timed out."
---
Shaun Rieman
Advanced Micro Technologies, LLC

rfwilliams777
Posts: 1321
Joined: Thu Nov 11, 2004 5:26 pm
Location: Kingsville, Texas

Re: 7.51 bug in webmail

Post by rfwilliams777 » Sat Sep 14, 2013 1:30 pm

For that issue, clear your cookies and temporary Internet files and all that stuff, I recommend reboot, and log in it will work.
Robert Williams, Owner
www.WWSHosting.net
#1 in MailEnable Business-Class Email Hosting - Switch to Williams Web Solutions and get your first 2 months FREE!
We can be hired to help you with your Mail Enable server, too!

Post Reply