Can only access one post office via webmail

Discussion regarding the Standard version.
Post Reply
ejgagne6189
Posts: 1
Joined: Sun Aug 11, 2019 6:16 am

Can only access one post office via webmail

Post by ejgagne6189 » Sun Aug 11, 2019 6:27 am

Hi all!

I have used Mailenable for some time now, at work and at home with good success. At home, I have an issue where I can access the default post office (first created upon install) via webmail but I can not access the second one. I do know that for any post office other than the default, I need to use the full user@domain to get to the other post office and its users. What I get when trying to access the other post office users is "mailbox disabled or the user is invalid". Email is getting to each of the post offices and it's users.

I have also checked the config folder permissions for IME_ADMIN, and the permissions are set to allow all. Even with a reboot and rechecking all
configs, I am scratching my head. I need to get this to work. Has anyone else had this issue?

Any help would be most appreciated.

Regards,

Eric

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 8981
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: Can only access one post office via webmail

Post by MailEnable-Ian » Wed Aug 14, 2019 5:31 am

Hi,

The username format is mailboxname@postofficename and not mailboxname@domainname. Therefore ensure your using the postoffice name if its different to the domain name.
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

Post Reply