sorry, no mailbox here by that name (#5.1.1).

Discussion regarding the Standard version.
Post Reply
bgateley
Posts: 11
Joined: Fri Jun 24, 2011 5:19 pm

sorry, no mailbox here by that name (#5.1.1).

Post by bgateley » Tue Dec 03, 2019 3:20 pm

I have seen posts about this error when sending to multiple recipients, but I am only sending to one. This is a new installation of Mailenable Standard, I am able to log on using my email account (either through webmail or from an email client) and I am able to send email FROM that account, but when I try to send email TO that account (or actually ANY account that we have set up) I get:

An error occurred while sending mail. The mail server responded:
sorry, no mailbox here by that name (#5.1.1).
Please check the message recipient "----------" and try again.

I have of course verified that that email address exists in Mailenable and everything looks correct. I have run the Diagnostic Utility and get warnings on the following items:

Default SPF Domain mail.qfgi.com No SPF record found for ---------. (DNS_ERROR_RCODE_NAME_ERROR) - DNS Zone/Domain could not be found.

Allow Relay For Local Sender Addresses On Warning:You should ensure you have secured your sever from 'spammers'.
----.com

(Lookup Public DNS...) Resolve
Test Data Details Result
MX Records Mail Exchanger (MX) ----.com Pass
SRV Record _imap._tcp.----.com Missing [Warning] Warn
SRV Record _imaps._tcp.----.com Missing [Warning] Warn
SRV Record _pop3._tcp.----.com Missing [Warning] Warn
SRV Record _pop3s._tcp.----.com Missing [Warning] Warn
SRV Record _submission._tcp.----.com Missing [Warning] Warn
SRV Record _autodiscover._tcp.----.com Missing [Warning] Warn

Facebook Integrated Authentication Feature not available Success Warn

Multi-Factor Authentication Feature not available Success Warn

None of which seem like they would be causing this.
Can anybody offer any ideas?
Thanks very much,
Brian

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 9110
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: sorry, no mailbox here by that name (#5.1.1).

Post by MailEnable-Ian » Sun Dec 08, 2019 11:52 pm

Hi,

Private message me the domain details and the address your trying to send to.
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

Post Reply