WebDav - mark multiple mails as read

Discussions on webmail and the Professional version.
Post Reply
GoulDuck
Posts: 3
Joined: Thu Jul 18, 2002 9:42 pm
Location: Copenhagen, Denmark

WebDav - mark multiple mails as read

Post by GoulDuck » Fri Jul 26, 2002 4:16 am

Using the last beta version of ME Pro for testing.

I don't know if this is a known problem. Using OE6 to connect to the WebDAV service, wich works great. But when I have multiple mails and I want to mark them as read (or unread) i get this message from the server:

Bad Request

Configuration:
Account: XXX
Server: http://XXX.XXX:XXX/XXX
User name: XXX@XXX
Protocol: HTTPMail
Port: 0
Secure(SSL): 0
Code: 800ccc31

This happens all the time. So I want to hear if this is a ME Pro Beta problem - or the problem exists in the final version of ME Pro?

Admin
Site Admin
Posts: 826
Joined: Mon Jun 10, 2002 6:31 pm
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Post by Admin » Fri Jul 26, 2002 4:50 am

Marking messages as read is a known problem with the current HTTPMail (beta & release). A fix will be available shortly.

GoulDuck
Posts: 3
Joined: Thu Jul 18, 2002 9:42 pm
Location: Copenhagen, Denmark

Okay

Post by GoulDuck » Fri Jul 26, 2002 11:40 am

Thanks for clearing that up. :D

Have a nice day.

Admin
Site Admin
Posts: 826
Joined: Mon Jun 10, 2002 6:31 pm
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Post by Admin » Sun Jul 28, 2002 12:56 am

The Professional install kit on our web site has been updated with this fix. You can see a list of changes by either heading to our support or download web page.

GoulDuck
Posts: 3
Joined: Thu Jul 18, 2002 9:42 pm
Location: Copenhagen, Denmark

Great

Post by GoulDuck » Sun Jul 28, 2002 8:24 am

Great. Thank you. :lol:

Post Reply