Search found 6 matches

by baz_ni
Wed Dec 14, 2005 10:49 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: problems sending to certain domains all of a sudden
Replies: 48
Views: 31164

Problem sending external mail again yesterday, stopped the smtp service and restarted, mail sent ok... Checked the queues inbound and found again about 20+ messages with nothing in them. I deleted them and everything is running ok again.. When I try to delete them, I get an error stating that they a...
by baz_ni
Thu Dec 08, 2005 10:01 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: problems sending to certain domains all of a sudden
Replies: 48
Views: 31164

My problem wasn't just with Yahoo, it stopped sending to all external domains, only sending locally worked. I say "was" because for the last four days, everything has been running fine, and the only thing I done was delete about 20 odd emails that were in the the inbound folder, although not showing...
by baz_ni
Sat Dec 03, 2005 11:32 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: problems sending to certain domains all of a sudden
Replies: 48
Views: 31164

Still no solution to this problem..?

Baz..
by baz_ni
Fri Dec 02, 2005 9:35 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: problems sending to certain domains all of a sudden
Replies: 48
Views: 31164

Hi Ben, Came into work this morning, the last week or so every morning I'm sending a quick email to my hotmail account and if I don't receive it, I check the mail server... Same problem message "The socket connection to the remote host failed. The host was either not contactable or it rejected your ...
by baz_ni
Thu Dec 01, 2005 9:26 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: problems sending to certain domains all of a sudden
Replies: 48
Views: 31164

I'm having a similar problem... But when I stop and restart the SMTP, the mail sends ok so I'm not blacklisted. Strange..
by baz_ni
Wed Nov 30, 2005 3:23 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: SMTP failing
Replies: 0
Views: 1276

SMTP failing

Hi, Having problem with my Smtp... Every couple of days it stops sending mail, if I check outgoing queue there's a list of email's waiting to be sent, with a message something like this (should have written it down) " couldn't resolve MX or client has refused connection" but when I stop and restart ...