Search found 5 matches

by dynaweb
Sun Jan 07, 2007 1:28 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: The bad mail sender email address needs to be one that has..
Replies: 5
Views: 4378

Oh crap, I re-installed ME and it recommended for those re-installing to not retain config data. So I chose that and it DELETED ALL MAILBOXES! OMG please someone help tell me how I can fix this. ------------------------- Update: OK, I see the ME was good to make the backup in BOTH the Backup dir and...
by dynaweb
Sun Jan 07, 2007 1:04 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: The bad mail sender email address needs to be one that has..
Replies: 5
Views: 4378

I have this same problem, but it will not accept ANY address, even local. This is critical because I cannot edit any of the SMTP config. It simply will not allow me to open any other tabs. HELP!
by dynaweb
Mon Feb 20, 2006 8:19 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Web Mail and Web Admin Problems
Replies: 7
Views: 5530

This guy said he IS NOT using ensim and you recommended to him an ensim-related document? Any resolution to this?
by dynaweb
Wed Dec 07, 2005 4:22 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: problems sending to certain domains all of a sudden
Replies: 48
Views: 32756

From what I can tell, it all points to yahoo having connectivity issues lately.
Lots of timeouts in testing.
by dynaweb
Wed Dec 07, 2005 3:03 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Message Delivery Delay - URGENT
Replies: 4
Views: 3901

I have been getting this error as well for the last week or two, especially when sending to @yahoo.com