Search found 12 matches

by rjay
Tue Jan 20, 2009 12:35 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: "This mail server requires authentication before ....&q
Replies: 1
Views: 2285

"This mail server requires authentication before ....&q

We use a 3rd-party SMTP server (authsmtp.com) and occassionally, outgoing emails are CC'd back to us. Since switching on the 'Prevent Sender Address Spoofing' (which drastically reduced our incoming spam), CC'd emails send via authsmtp are now being rejected by MailEnable because when they see it is...
by rjay
Sun Jan 04, 2009 11:35 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Blocking outgoing emails with a specific subject ?
Replies: 1
Views: 2150

Blocking outgoing emails with a specific subject ?

It appears someone has found a security hole in a shopping cart script on our server and is sending spam emails through it. Until we fix the problem, is there a way of blocking any server generated emails with a specific subject ? All the spams have the same subject ...
by rjay
Wed Dec 17, 2008 10:54 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: 'Prevent sender address spoofing' not working
Replies: 13
Views: 19655

No - should it be ?? I don't recognise it ...
by rjay
Wed Dec 17, 2008 10:34 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: 'Prevent sender address spoofing' not working
Replies: 13
Views: 19655

OK - I just did that and the first email I received after the upgrade was another spam like the previous ones described !

Any ideas ?
by rjay
Wed Dec 17, 2008 10:02 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: 'Prevent sender address spoofing' not working
Replies: 13
Views: 19655

We already have SPF enabled - not too sure how much it is helping but I'm getting about 50 emails a day where the FROM/TO is the same/our domain. I wasn't too sure which SMTP log you wanted data from so this is from the Connectors > SMTP > Logs > Activity: 12/17/08 21:39:39 SMTP-IN 4B173F18614F40669...
by rjay
Tue Dec 16, 2008 8:55 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: 'Prevent sender address spoofing' not working
Replies: 13
Views: 19655

'Prevent sender address spoofing' not working

I have a big problem with spam emails which have identical to/from address , supposedly from local domains. So I switched on the 'Prevent sender address spoofing' but it did not fix the problem: I am still getting emails TO/FROM me@mydomain.com (where mydomain.com is a local domain). Why didn't this...
by rjay
Fri Dec 05, 2008 12:29 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Filter emails where TO: & FROM: are the same
Replies: 4
Views: 4038

Thanks - but it doesn't seem to work :(
by rjay
Wed Dec 03, 2008 9:47 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Filter emails where TO: & FROM: are the same
Replies: 4
Views: 4038

Thanks Ian - but do I need to specify the email address in the criteria ? Can't the script simply compare the TO & FROM and see if they are identical rather than me having to give a specific email address ?
by rjay
Tue Dec 02, 2008 7:40 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Filter emails where TO: & FROM: are the same
Replies: 4
Views: 4038

Filter emails where TO: & FROM: are the same

I would like to add a message header to any incoming email where the TO & FROM are identical. I'm guessing that I would have to use a script to do this as there isn't anything appropriate in the Filters - correct ?

If so, how difficult would it be to write a script like this ?
by rjay
Thu Jun 28, 2007 8:52 am
Forum: Third Party Applications
Topic: Problem with MEFilter whitelist/blacklist
Replies: 2
Views: 6169

It's ticket 232-0DF5D525-A4B2 .... showing as OPEN since 3rd June.
by rjay
Wed Jun 27, 2007 2:13 pm
Forum: Third Party Applications
Topic: Problem with MEFilter whitelist/blacklist
Replies: 2
Views: 6169

Problem with MEFilter whitelist/blacklist

I have a problem with the Whitelist/Blacklist feature intermittently not working in MEFilter. For example, a whitelisted email address still gets caught by one of the other MEF spam filters, resulting in the email not being delivered. I have checked the MEF log and there is no "EMail is from a 'Glob...
by rjay
Thu Mar 09, 2006 10:56 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Setting up with ASPEmail
Replies: 1
Views: 2713

Setting up with ASPEmail

I am running Standard 1.9 integrated with Plesk and ASPEmail 5.0.0.4 I have set Relay in MailEnable to 'Allow relay for authenticated servers' and have checked 'Mailenable/Integrated authentication'. Then in my ASPEmail script I have used the Mail.Username = "xx" & mail.PassWord = "xx" commands to p...