Search found 22 matches

by jerry2
Mon May 20, 2013 7:39 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Webmail doesn't work on all email accounts
Replies: 5
Views: 9441

Re: Webmail doesn't work on all email accounts

7.07 says the same error ;-(
by jerry2
Wed May 08, 2013 1:08 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Webmail doesn't work on all email accounts
Replies: 5
Views: 9441

Re: Webmail doesn't work on all email accounts

I don't see anything in the log, but I was unable to enable webmail logging (I enabled it but it writes nothing). I am using .net 2. There was only 7.06 when I wrote this, 7.07 must be from today... I'll try it. This problem happens when I migrate my domain by plesk, mail is migrated, everything is ...
by jerry2
Mon May 06, 2013 8:14 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Webmail doesn't work on all email accounts
Replies: 5
Views: 9441

Webmail doesn't work on all email accounts

I have Mail Enable 7.06 and some of my mail accounts (can belong to same domain) can be accessed using webmail, while others inbox does not open. Instead there is error: Server communication failure. Please refresh your browser and try again. Of course refresh doesn't help. Inbox is not shown, outbo...
by jerry2
Wed Jan 16, 2013 6:25 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Error when upgrading from 6.65 to 6.71/6.75, please help
Replies: 4
Views: 5678

Error when upgrading from 6.65 to 6.71/6.75, please help

Hi there I am trying to upgrade from 6.65 to the latest version and webmail isn't working after upgrade :-( I tried to go back to 6.60 and it works. 6.71 doesn't and 6.75 doesn't ;-( I get this error: Server Error in '/MEWebMail' Application. ---------------------------------------------------------...
by jerry2
Thu Apr 12, 2012 10:50 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: How can outside users send mail from my server?
Replies: 1
Views: 2418

How can outside users send mail from my server?

Relying is not allowed, only if the email is authenticated with password. I get such email heads: X-Assp-Version: 1.9.1.4(1.0.00) on ASSP.nospam X-Assp-ID: ASSP.nospam id-33422-21841 X-Assp-Intended-For: usrxy@ameritrade.com X-Assp-Envelope-From: one of my email addresses Received: from c-98-246-187...
by jerry2
Tue Oct 25, 2011 5:10 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: MailEnable 6 and Plesk 10
Replies: 1
Views: 3193

MailEnable 6 and Plesk 10

I would like to upgrade MailEnable from 3 to 6. Does anybody know if it works in Plesk 10? Parallels tell me it is not supported, but I'd like first hand experience, sometimes new version works...
by jerry2
Fri Mar 20, 2009 6:39 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Logging of traffic data?
Replies: 2
Views: 3316

Yes, I am running Plesk.

Does MailEnable logs have username storing facility as the law now requires at least in my country?
by jerry2
Mon Mar 16, 2009 7:40 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Logging of traffic data?
Replies: 2
Views: 3316

Logging of traffic data?

Hi there The EU directive states that all who have mail server possibility on their server must log traffic data for 12-24 months (depends on country). I guess the log in MailEnable can be considered as traffic data (when, from who, to who, duration of the communication etc.). The problem is, how to...
by jerry2
Mon Aug 25, 2008 4:48 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: My mail is not send, but log says it is :-(
Replies: 4
Views: 5184

Thanx. Seems to be a Plesk issue. Plesk doesn't support ME3.5 I think, I reverted to 3.14 and everything is fine.
by jerry2
Fri Aug 22, 2008 5:37 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: My mail is not send, but log says it is :-(
Replies: 4
Views: 5184

Well I found out the log only says that the ME-IN is sent so from inbound server to the outbound service, but no ME-OUT is logged :-/
by jerry2
Fri Aug 22, 2008 2:34 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: My mail is not send, but log says it is :-(
Replies: 4
Views: 5184

My mail is not send, but log says it is :-(

Hi there Since I upgraded to 3.53 mail is not sent any longer :-( It has status UNSENT and no retries. I went back to 3.50 but still same problem. If I restart SMTP service mails that are stuck to be send are sent, but after that every mail I send over my server has status unsent and MailEnable does...
by jerry2
Fri Aug 04, 2006 1:47 pm
Forum: Third Party Applications
Topic: MESpamC - MailEnable SpamAssassin Client [v 0.3.1 / 0.2.5]
Replies: 164
Views: 257215

Hm, sorry for me not knowing all the details, but I use Plesk CP and I would like to use Spam Assasin without the add on module for Plesk. As far as I can understand this plugin can do exactly that. But is it necessary to use it as a MTA pickup event, because I would still like to use original Plesk...
by jerry2
Wed Jul 19, 2006 7:47 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Relay going crazy and me with it :-(
Replies: 0
Views: 2260

Relay going crazy and me with it :-(

Hi there On abuse.net relay test I get pass on relay test 12 :-((( The problem is that it seems that the format for the recipient: >>> RCPT TO:<john@movies.com@[myIP]> Where john is the recipient ouside of my server and myIP is the IP of my server doesn't get blocked. I have set every possible secur...
by jerry2
Mon May 22, 2006 12:45 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Bad mail
Replies: 16
Views: 18304

This has something to do with filters timing out :-(

If I select in MTA properties: Process pickup after filters instead of before the mail comes...

Is this setting dangerous?
by jerry2
Mon May 22, 2006 10:29 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Bad mail
Replies: 16
Views: 18304

The disk is OK. It is mailenable that is not working. This is what I get in MTA Debug: 05/22/06 12:26:06 ME-MTA-ROUTE [8A8FDA2C942D4F4BBBF8B0BC9909F083.MAI] from [SMTP] Connector queued to [SF] Connector as [6F3A15F576D1498F96735B5ED2B07ACA.MAI] 05/22/06 12:26:09 ME-MTA-ERROR: Pre Pickup Event (C:\P...