Search found 14 matches

by jgrant07
Tue Aug 28, 2012 1:17 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] MailEnable 6.58 Update damaged WebMail Installation
Replies: 8
Views: 9503

Re: MailEnable 6.58 Update damaged WebMail Installation

Support guided me to the below that has to do with the Helicon ISAPI_Rewrite: this fixed the problem for me; hoping it will help others:

http://www.mailenable.com/kb/Content/Ar ... D=me020565
by jgrant07
Mon Aug 27, 2012 5:02 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] MailEnable 6.58 Update damaged WebMail Installation
Replies: 8
Views: 9503

Re: MailEnable 6.58 Update damaged WebMail Installation

Hello
I too am experiencing this issue after upgrading to 6.59 from version 3 (can't remember the exact build however).

I have tried everything in this thread with no luck; is there anything else I can try to fix the issue with the freetextbox errors?

Thanks
by jgrant07
Wed Dec 26, 2007 10:07 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Missing "Move" Option Missing from Webmail v3
Replies: 2
Views: 4089

Oh so nice! I didn't even think to try that--I'm still stuck on web 1.0 I guess. And my next question was if there was a way to select all messages on the screen without selecting ALL messages, but I just tried it and it's smart enough to only select those messages on the screen---just what I needed...
by jgrant07
Mon Dec 24, 2007 10:35 pm
Forum: Third Party Applications
Topic: Anti-Spam for a proxy server
Replies: 4
Views: 11460

We use Mailscanner (http://mailscanner.info/). It's a great spam and virus proxy server that runs on unix. We have it running on Fedora with SpamAssassin, FuzzyOCR, Razr, Pyzor, DCC, etc and it effectively stops 95-98% of all our spam. You can also use MailWatch (http://mailwatch.sourceforge.net/) f...
by jgrant07
Mon Dec 24, 2007 10:29 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Missing "Move" Option Missing from Webmail v3
Replies: 2
Views: 4089

Missing "Move" Option Missing from Webmail v3

I have searched and searched for this topic, but I have noticed in the new version of webmail there is no 'move' option to move emails from one folder to another. Has this basic feature been stripped from the new version? I'm running Enterprise version 3.04 and using Plesk 8.2, if that matters. Than...
by jgrant07
Wed Nov 29, 2006 5:58 pm
Forum: Third Party Applications
Topic: MESpamC - MailEnable SpamAssassin Client [v 0.3.1 / 0.2.5]
Replies: 164
Views: 248649

Re: misc

@burningice: I really don't know what else to tell you. I found that the ME APIs in ME Enterprise (with MySQL at least) have strange and sometimes unexpected behavior. Given that they are linked to the SQL server, errors between those two will lead to errors with MESpamC, but the exact cause can be...
by jgrant07
Wed Nov 29, 2006 3:04 am
Forum: Third Party Applications
Topic: MESpamC - MailEnable SpamAssassin Client [v 0.3.1 / 0.2.5]
Replies: 164
Views: 248649

Re: logs

You should check the MailEnable MTA logs; from your description, it appears that MESpamC is not being called on those messages. OK, I checked my logs and here's what I have found out: All messages that are processed by mespamc and get sent to my spamassassin server have the following log entry: 11/...
by jgrant07
Tue Nov 28, 2006 3:20 am
Forum: Third Party Applications
Topic: MESpamC - MailEnable SpamAssassin Client [v 0.3.1 / 0.2.5]
Replies: 164
Views: 248649

I have recently began seeing a problem on my mespamc filter using spamassassin on a virtual linux server that is on the same pc as my windows server with Mailenable. My windows server ip is 10.0.0.1 and the linux server is 10.0.0.2. Spamassassin and mespamc seem to be working like a charm, and filte...
by jgrant07
Thu Nov 16, 2006 1:31 am
Forum: Third Party Applications
Topic: MESpamC - MailEnable SpamAssassin Client [v 0.3.1 / 0.2.5]
Replies: 164
Views: 248649

Well for some reason, it now shows the skipped status at the top of every outbound header: X-MESpamC: skipped (authenticated sender) Received: from dell ([71.195.158.198]) by grant-consulting.com with MailEnable ESMTP; Wed, 15 Nov 2006 19:28:39 -0600 From: "Jared Grant" <nospam@grant-consulting.com>...
by jgrant07
Wed Nov 15, 2006 3:57 am
Forum: Third Party Applications
Topic: MESpamC - MailEnable SpamAssassin Client [v 0.3.1 / 0.2.5]
Replies: 164
Views: 248649

Hi guys, I have a 2003 server running vmware server with a linux virtual server for my spamassassin. Everything seems to be working like a charm, but recently we have had alot of emails being tagged as spam going out of our email server, i.e. legitimate emails being sent from our domains. I have att...
by jgrant07
Tue Oct 24, 2006 1:57 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: mespamcmd.exe error using Plesk - Spam Filtering not working
Replies: 3
Views: 4720

Thanks, I did this morning and waiting to hear back; hope it works.

JG
by jgrant07
Sun Oct 22, 2006 7:39 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: mespamcmd.exe error using Plesk - Spam Filtering not working
Replies: 3
Views: 4720

mespamcmd.exe error using Plesk - Spam Filtering not working

Hello everyone, I have a problem with my spam filtering using a dictionary .tab file I have been using for quite some time now. However, either during a plesk or mailenable update (I don't remember which one), I have been getting application errors on my server everyday now, like the one below. It s...
by jgrant07
Sat Apr 29, 2006 5:48 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: webmail does not run .NET
Replies: 18
Views: 20866

Well guys looks like I answered my own question. I am running plesk in addition to Mailenable Ent v2 and I checked the application log and found that I was getting numerous event id 2268 when I would try to load the web page. Did some research on that error and found that there were a few dll files ...
by jgrant07
Sat Apr 29, 2006 7:04 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: webmail does not run .NET
Replies: 18
Views: 20866

Same here, using IIS6 and chose the .net option when installing Enterprise version 2. Any clues as to the problem??