Search found 63 matches

by stevechurcher
Tue Apr 07, 2015 2:27 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: URGENT - emails in inbox missing.
Replies: 4
Views: 5333

Re: URGENT - emails in inbox missing.

Hi I would just like to add that I am still seeing some activity like this where emails are being lost.. it is as if they are being deleted but they are not going to any other folder etc.. I think in nearly all cases the clients are using Outlook 2013 and with IMAP, but whether that is related is un...
by stevechurcher
Wed Aug 14, 2013 9:01 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Outlook 2013 IMAP Lost Emails
Replies: 16
Views: 27690

Re: Outlook 2013 IMAP Lost Emails

The problem for me is I use Mailenable for quite a few clients so its not easy just to revert to a workaround.. who do you think is at fault, is it Outlook or Mailenable?
by stevechurcher
Wed Aug 14, 2013 8:48 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Outlook 2013 IMAP Lost Emails
Replies: 16
Views: 27690

Re: Outlook 2013 IMAP Lost Emails

I am still getting this exact behavior too.. have you got anywhere with a solution?

thanks
by stevechurcher
Mon Jul 15, 2013 9:35 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Outlook 2013 IMAP Lost Emails
Replies: 16
Views: 27690

Re: Outlook 2013 IMAP Lost Emails

No I totally agree, I have been in the same situation for a while with seeing no one else with the issue thinking it must be my configuration.. ME couldn't help me at all but now they are getting more of the same request hopefully they will take it serious.. I will be interested in what response you...
by stevechurcher
Mon Jul 15, 2013 8:48 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Outlook 2013 IMAP Lost Emails
Replies: 16
Views: 27690

Re: Outlook 2013 IMAP Lost Emails

Interesting, I've been experiencing this for a while now and not managed to get any where with a solution, there seems to be more people suggesting the same things now so this has to be looked in to by mail enable more seriously.. there is definitely an issue here and I think it is Outlook 2013 that...
by stevechurcher
Mon Jul 15, 2013 8:38 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Emails Disappearing
Replies: 29
Views: 27969

Re: Emails Disappearing

I am extremely interested in this as I have raised this before and felt no one believed me or thought it was local to me.. can you confirm it is IMAP your clients are using, and if so what email client.. so far I have only seen this using Outlook 2013 and I was wondering if it was isolated to that e...
by stevechurcher
Wed May 29, 2013 3:23 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Footer diclaimer/signature not working?
Replies: 3
Views: 6036

Re: Footer diclaimer/signature not working?

many thanks for your replies.. I will look at mxscan and other options.. if I come up with a solution for my issue I will post an update..
by stevechurcher
Tue May 28, 2013 8:26 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Mobile device woes
Replies: 4
Views: 6543

Re: Mobile device woes

Hi.. I have not specifically experienced this but can you confirm if the phones are configured to send the emails via the mailenable server or are they sending via the networks smtp server?

Also - what is flagging up the blacklist? ME? is it the ME server IP on the blacklist?
by stevechurcher
Mon May 27, 2013 5:52 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Footer diclaimer/signature not working?
Replies: 3
Views: 6036

Footer diclaimer/signature not working?

Hi. I have installed Enterprise 7.08 and everything seems okay. I am having a problem however with the "footer" feature on a postoffice.. I have not used this before but have a client who wants me to apply their signature at the server level so that regardless of how they are sending email (webmail,...
by stevechurcher
Sun Apr 28, 2013 7:26 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail GetAttachment no longer works after Update 3.6.4/5
Replies: 2
Views: 4142

Re: Webmail GetAttachment no longer works after Update 3.6.4

Hi.. I had this same issue although I was informed that another new update was released to fix this in the installation. However this is the fix I did before the update was available: Could you please download this file http://www.mailenable.com/hotfix/Ionic.Zip.zip You need then to extract the DLL ...
by stevechurcher
Tue Apr 23, 2013 1:02 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] IMAP no longer works after Security Update 3.6.4
Replies: 12
Views: 15855

Re: IMAP no longer works after Critical Security Update 3.6.

Okay at least it is not just me then.. thank you. on closer checking I can see this error: Could not load file or assembly 'Ionic.Zip, Version=1.9.1.8, Culture=neutral, PublicKeyToken=edbe51ad942a3f5c' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified. I guess that may not have b...
by stevechurcher
Tue Apr 23, 2013 12:41 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] IMAP no longer works after Security Update 3.6.4
Replies: 12
Views: 15855

Re: IMAP no longer works after Critical Security Update 3.6.

I know this is slightly a different topic but still related to the upgrade so posting here as hopefully one of you can verify this for me, but in the webmail I am getting an error now when trying to "get attachment" - can anyone check to see if they get an error too please?

thanks

steve
by stevechurcher
Tue Apr 23, 2013 8:09 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] IMAP no longer works after Security Update 3.6.4
Replies: 12
Views: 15855

Re: IMAP no longer works after Critical Security Update 3.6.

Just to add from my perspective, 3.65 has solved the issue too.. services register and start correctly and IMAP now working for clients..

Thanks
by stevechurcher
Mon Apr 22, 2013 6:57 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] IMAP no longer works after Security Update 3.6.4
Replies: 12
Views: 15855

Re: IMAP no longer works after Critical Security Update 3.6.

Just to add I have got this on one of my boxes too..
by stevechurcher
Fri Apr 12, 2013 5:53 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: ME Enterprice 7.04 IMAP lost emails
Replies: 0
Views: 2378

ME Enterprice 7.04 IMAP lost emails

Hi. This is quite urgent as I have just experienced a very weird problem.. earlier last week I know I saw an email come in but could never find it again, however I have just witnessed emails coming in, showing in my client, and immediately appearing to delete.. I can then find no trace of them at al...