Search found 49 matches

by andyvm
Thu Jun 15, 2006 3:41 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Thousand of mails in Inbound Folder. Service Stop
Replies: 6
Views: 4544

After runing MTA in debug mode, it appears to lock on the sa-outlook plugin I use to run spamassassin. Will keep posted.
by andyvm
Wed Jun 14, 2006 2:00 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Thousand of mails in Inbound Folder. Service Stop
Replies: 6
Views: 4544

I use SpamAssassign Outlook executable to filter spam, wondering if that is the problem. I've disabled all filters. Will let you know if it comes back. AV was disabled and it froze again.
by andyvm
Wed Jun 14, 2006 2:29 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Thousand of mails in Inbound Folder. Service Stop
Replies: 6
Views: 4544

This just started within the past 2 days for me. Have to turn off Antivirus filter and restart MTA. When it happens, MEMTA consumes 100% processor.

Using AVG 7. Very odd...
by andyvm
Wed Jun 14, 2006 2:19 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Thousand of mails in Inbound Folder. Service Stop
Replies: 6
Views: 4544

I have this as well just upgraded to 1.77, thought it was related to that. I think it may actually have to do with new round of windows updates and virus filter?
by andyvm
Tue Dec 06, 2005 1:16 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: SMTP Service Keeps Crashing on MailEnable Professional
Replies: 6
Views: 3237

I also had this issue. An update to Win2003 SP1 cured it for me. Had it for a few weeks before upgrading. Sent a support request into ME and didn't have much luck with their response.

1.7 will fix some other issues I'm having, but I'm scared to load it at this point...
by andyvm
Thu Dec 01, 2005 11:41 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: problems sending to certain domains all of a sudden
Replies: 48
Views: 26418

I had a similar issue, the SMTP logs were reporting DNS errors. After restarting the SMTP server, the e-mails would send. Updating Win2k3 to SP1 has solved the issue for me thus far.
by andyvm
Wed Nov 30, 2005 9:05 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: problems sending to certain domains all of a sudden
Replies: 48
Views: 26418

Your IP is more than likely black listed then. Check http://www.dnsstuff.com
by andyvm
Tue Nov 08, 2005 3:36 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: VBRuntime error
Replies: 1
Views: 1602

VBRuntime error

Getting numerous VBRuntime errors like below, with numerous mailboxes: Event Type: Information Event Source: VBRuntime Event Category: None Event ID: 1 Date: 11/8/2005 Time: 9:17:59 AM User: N/A Computer: XXXXXX Description: The VB Application identified by the event source logged this Application M...
by andyvm
Fri Oct 28, 2005 6:32 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: SMTP Outbound Queue Freezing
Replies: 6
Views: 3810

Still have issues, all relating to the dnsapi.dll. Any info/confirmation on this?

Locks up when there is an e-mail in the queue being sent to an invalid domain.
by andyvm
Fri Oct 28, 2005 12:05 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Serious problem with mailbox lockup
Replies: 19
Views: 11234

All my 2k servers are tied up, sorry. The server I tried it on was a 2k3 std server. Hopefully ME will take a look at it.
by andyvm
Thu Oct 27, 2005 5:58 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: problems sending to certain domains all of a sudden
Replies: 48
Views: 26418

On your server do the following: 1. Start -> Run 2. Enter CMD and then press OK 3. Type: nslookup -Type: set type=mx -Type: yahoo.com 4. Find the mail servers yahoo uses and write them down 5. Type: Exit (To exit from nslookup) 6. At the command promt type: telnet mailserveraddress 25 This will test...
by andyvm
Thu Oct 27, 2005 5:11 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Serious problem with mailbox lockup
Replies: 19
Views: 11234

Just tried it, file came through without problem.

Can you setup a temp mailbox and PM me the info for it, I can try to download the file from there next.
by andyvm
Thu Oct 27, 2005 4:46 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Serious problem with mailbox lockup
Replies: 19
Views: 11234

Wow, not firewalled, that's scary...

Alright, lets look to the client end. Do you have multiple users reporting this? What have you replicated it with? MS Outlook? Do you have any local AV software?

If you can post the e-mail MAI file, I can pop it into my setup and give it a try as well.
by andyvm
Thu Oct 27, 2005 4:29 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: problems sending to certain domains all of a sudden
Replies: 48
Views: 26418

http://www.dnsstuff.com

Check out your server IP against spam lists, etc...

Also, stop and then restart your SMTP service, and then try to resend these messages. If they send properly, let me know because I'm having an issue with this right now.
by andyvm
Thu Oct 27, 2005 4:28 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Web mail read email problem
Replies: 1
Views: 1996

I've seen this when the client is using Norton Internet Security. Have them disable internet security and try. If that resolves it, have them add the webmail site to their allow list in Norton.