Search found 9535 matches

by MailEnable-Ian
Mon Oct 11, 2021 12:08 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: IMAP: Couldn't decrypt, error 80090330
Replies: 7
Views: 2246

Re: IMAP: Couldn't decrypt, error 80090330

Hi,

Apologies. Article here: https://www.mailenable.com/kb/content/article.asp?ID=ME020591
by MailEnable-Ian
Mon Oct 11, 2021 12:05 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Missing folders in webmail
Replies: 1
Views: 36

Re: Missing folders in webmail

Hi,

Best way forward would be to lodge a support ticket and provide access to the server so that a technician can review the mailbox data in more detail. Lodge the ticket under "Upgrade" (free).
by MailEnable-Ian
Mon Oct 11, 2021 12:03 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Management Service keeps failing
Replies: 5
Views: 545

Re: Management Service keeps failing

Hi,

The first step is to upgrade to 10.37 to see if this fixes as there has been fixes to the service since 10.31.
by MailEnable-Ian
Mon Oct 11, 2021 12:02 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: No Incoming/OutGoing mails
Replies: 1
Views: 98

Re: No Incoming/OutGoing mails

Hi,

What version of MailEnable Standard are you running? If not 10.37 on our downloads page then the first step is to upgrade to see if this addressees your problems.
by MailEnable-Ian
Wed Oct 06, 2021 10:43 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail is useless...
Replies: 4
Views: 267

Re: Webmail is useless...

Hi,

Not able to reproduce this behavior in 10.37. Does it happen for all mailboxes in all post offices? If reproducible in 10.37 then please lodge a support ticket under upgrade (free) and provide more detail in the ticket.
by MailEnable-Ian
Wed Oct 06, 2021 10:39 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Management Service keeps failing
Replies: 5
Views: 545

Re: Management Service keeps failing

Hi,

Are you running 10.37?
by MailEnable-Ian
Wed Sep 29, 2021 1:46 am
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Folders do not sync when certain resources are connected to Outlook
Replies: 3
Views: 934

Re: Folders do not sync when certain resources are connected to Outlook

Hi,

You will need to lodge a support ticket and provide access to an example mailbox we can setup on our end and provide steps to reproduce the behavior. Also providing the full MAPI client side logs help.
by MailEnable-Ian
Wed Sep 29, 2021 1:44 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Management Service keeps failing
Replies: 5
Views: 545

Re: Management Service keeps failing

Hi,

Use the following article and set it to debug logging level to 10. Then inspect the debug log file. Do you see any information about the crash in the Windows event log?

http://www.mailenable.com/kb/content/article.asp?ID=ME020585
by MailEnable-Ian
Mon Sep 27, 2021 4:56 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: Just Upgraded to 10,37 Professional, now System Status is blank
Replies: 7
Views: 1374

Re: Just Upgraded to 10,37 Professional, now System Status is blank

Hi,

Lodge a support ticket under "Upgrade" and provide TeamViewer access to the server so that technician can check further.
by MailEnable-Ian
Sun Sep 26, 2021 11:38 pm
Forum: Error Reports and Issues
Topic: Just Upgraded to 10,37 Professional, now System Status is blank
Replies: 7
Views: 1374

Re: Just Upgraded to 10,37 Professional, now System Status is blank

Hi,

Try and rebuild the .msc file to see if this helps: http://www.mailenable.com/kb/content/article.asp?ID=ME020274
by MailEnable-Ian
Sun Sep 26, 2021 11:36 pm
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Folders do not sync when certain resources are connected to Outlook
Replies: 3
Views: 934

Re: Folders do not sync when certain resources are connected to Outlook

Hi, Best way forward is to connect the share again and enable MAPI client side logging at full detail log level. Emulate the issue when sending the message. The log file will contain more detail when the message was transacted via SMTP. Search the log file for MESAVETOSENT. http://www.mailenable.com...
by MailEnable-Ian
Sun Sep 26, 2021 11:30 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Bug in 10.37: Top Tabs are unusable in webmail (Solved with bata patch)
Replies: 7
Views: 976

Re: Bug in 10.37: Top Tabs are unusable in webmail

Hi,

We tried emulating the identities issue without success. We upgraded to the latest kit with mailboxes containing existing identities and they were retained after the upgrade. Do you have specific steps to emulate or more detail how the mailbox identity was configured.
by MailEnable-Ian
Sun Sep 26, 2021 10:57 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: migration of mail-enable on another server
Replies: 3
Views: 1299

Re: migration of mail-enable on another server

Hi,

The article ME020073 contains the full step by step procedure to migrate MailEnable configuration and data from one server to another. What part is not clear in that article?
by MailEnable-Ian
Mon Sep 20, 2021 11:37 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: migration of mail-enable on another server
Replies: 3
Views: 1299

Re: migration of mail-enable on another server

Hi,

What part of the article is not clear?
by MailEnable-Ian
Wed Sep 15, 2021 6:26 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: YouTube Preview In Webmail
Replies: 2
Views: 2342

Re: YouTube Preview In Webmail

Hi,

Please see: https://www.mailenable.com/documentation/10.0/Enterprise/web_mail_general.html - "Show YouTube Previews"