Search found 9376 matches

by MailEnable-Ian
Fri Apr 16, 2021 5:33 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Cut & Paste of address No Longer Adding semicolon
Replies: 2
Views: 49

Re: Cut & Paste of address No Longer Adding semicolon

Hi,

Are you referring to composing emails within the web mail client?
by MailEnable-Ian
Fri Apr 16, 2021 5:32 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Slow download of attachments over WebMail as well as Outlook Client
Replies: 3
Views: 84

Re: Slow download of attachments over WebMail as well as Outlook Client

Hi,

Have you tried to access the web mail client locally on the server via http://mewebmail.localhost or http://localhost/mewebmail to see if the upload is still sluggish?
by MailEnable-Ian
Fri Apr 16, 2021 5:27 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Catch-all not working - Evaluation
Replies: 3
Views: 15

Re: Catch-all not working - Evaluation

Hi,

Are you able to post up snippets of the SMTP log files in regards to the inbound message from Gmail returning the 550 error? Post up both activity and debug log snippets.
by MailEnable-Ian
Fri Apr 16, 2021 5:05 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: IMAP APPEND Quota Calculation Error
Replies: 1
Views: 82

Re: IMAP APPEND Quota Calculation Error

Hi,

We are aware this of issue and has been fixed for the next minor release. Keep an eye on our beta page for updated kits there.
by MailEnable-Ian
Mon Apr 12, 2021 12:33 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Migrating from Exchange 2013 issues
Replies: 4
Views: 141

Re: Migrating from Exchange 2013 issues

Hi, Best way forward would be to lodge a support ticket and provide access to the log files and MailEnable server so we can troubleshoot in more detail. If you use the [domain]/[username] reported in the migration utility activity log exactly the way its formatted to authenticate via the EWS URL doe...
by MailEnable-Ian
Mon Apr 12, 2021 12:25 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Update 10.34 Enterprise Issue
Replies: 2
Views: 91

Re: Update 10.34 Enterprise Issue

Hi,

Nothing has changed that would cause the type of behavior your seeing. Best way forward is to lodge a support ticket and then provide the relevant information so we can help you further.
by MailEnable-Ian
Thu Apr 08, 2021 11:11 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: cannot send mail
Replies: 2
Views: 64

Re: cannot send mail

Hi,

I've answered your support ticket with more detail. However are you able to telnet to the gmail host names listed in the screenshot outside of the MailEnable application within a Windows command prompt to see if you can establish a connection?
by MailEnable-Ian
Thu Apr 08, 2021 11:10 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Cannot receive any emails.... very frustrated...
Replies: 1
Views: 69

Re: Cannot receive any emails.... very frustrated...

Hi, Would need details of the domains your trying to send to that are hosted within MailEnable. Do you see the incoming transactions in the SMTP log files that complete successfully? Also check the SMTP Debug log file and search for the same message ID's in the SMTP Activity log file to see if there...
by MailEnable-Ian
Wed Apr 07, 2021 5:35 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: How to Enable Smtp TLS?
Replies: 5
Views: 272

Re: How to Enable Smtp TLS?

Hi,

What was was the solution? A restart?
by MailEnable-Ian
Wed Apr 07, 2021 3:37 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Migrating from Exchange 2013 issues
Replies: 4
Views: 141

Re: Migrating from Exchange 2013 issues

Hi, Can you click on the "Activity" button under the "Monitor" tab where the mailboxes are queued within the migration utility. Check the username that is being used to authenticate and then use the exact same username when you perform your tests in a browser or via the Microsoft test connectivity w...
by MailEnable-Ian
Wed Apr 07, 2021 3:10 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Filtering Disappeared?
Replies: 4
Views: 233

Re: Filtering Disappeared?

Hi,

The beta kit has been updated can you try the new release on the beta page.
by MailEnable-Ian
Tue Apr 06, 2021 5:54 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: How to Enable Smtp TLS?
Replies: 5
Views: 272

Re: How to Enable Smtp TLS?

Hi,

Did you restart the SMTP connector after enabling the option? Also try and telnet locally on the server to "localhost" on port 25 and then check to see if the "StartTLS" extension is reported. This is a test to ensure that a proxy or gateway is not causing problems.
by MailEnable-Ian
Tue Apr 06, 2021 1:13 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: How to Enable Smtp TLS?
Replies: 5
Views: 272

Re: How to Enable Smtp TLS?

Hi,

Please see: https://www.mailenable.com/documentation/10.0/Enterprise/SMTP_props_-_Inbound.html
by MailEnable-Ian
Tue Apr 06, 2021 1:06 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Many mails bouncing specifically with attachments
Replies: 3
Views: 503

Re: Many mails bouncing specifically with attachments

Hi,

Would need specific details of the domain names etc of all servers. Your best way forward here would be to lodge a support ticket and provide all the detailed information and log files.
by MailEnable-Ian
Tue Apr 06, 2021 1:01 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Filtering Disappeared?
Replies: 4
Views: 233

Re: Filtering Disappeared?

Hi,

Nothing has changed int he administration console to affect the available global filtering options. Do you get options if you right click on the "Filters" node?