Search found 9545 matches

by MailEnable-Ian
Sun Oct 24, 2021 9:25 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: HELP! SMTP connector stops sending mail
Replies: 9
Views: 4812

Re: HELP! SMTP connector stops sending mail

Hi,

What version of MailEnable are you running?
by MailEnable-Ian
Thu Oct 21, 2021 10:29 pm
Forum: MailEnable Developers
Topic: Extra dot characters when using drop folder
Replies: 1
Views: 74

Re: Extra dot characters when using drop folder

Hi, The SmtpClient class is fairly basic and stores the email ready to send via SMTP, which adds a . if the first character of a line has . So if you are trying to save its message it will not be the exact raw message data. But the drop folder requires that the email is the actual email contents. Yo...
by MailEnable-Ian
Mon Oct 18, 2021 3:18 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Updating Search Index errors out
Replies: 3
Views: 75

Re: Updating Search Index errors out

Hi, Further to my reply it looks like you have FIPS enabled within Windows. The indexing service will not work and index when FIPS is enabled. You can still search for messages though using the search field on the preview pane but will be a lot slower which doesnt use the indexing service. We are wo...
by MailEnable-Ian
Mon Oct 18, 2021 3:11 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Updating Search Index errors out
Replies: 3
Views: 75

Re: Updating Search Index errors out

Hi,

Are you running the latest version of MailEnable 10.37? If so can you please submit a support ticket under the category of upgrade and provide copies of the indexing service log files and if possible access to the server via RDP or Teamviewer.

https://www.mailenable.com/support/step1.asp
by MailEnable-Ian
Mon Oct 18, 2021 12:52 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Strange Mobile "Sent" Issue
Replies: 4
Views: 392

Re: Strange Mobile "Sent" Issue

Hi, The debug log file reports the following: 10/17/21 18:26:39 ME-I0070: (recv) socket [820] was gracefully closed during [RSET] command by the remote client 172.XX.XX.236. Have you tried another email client on the device to see if the same issues occur? Have you tried connecting over 4g and not w...
by MailEnable-Ian
Sun Oct 17, 2021 9:31 pm
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Updating folders steals attention from outlook
Replies: 3
Views: 243

Re: Updating folders steals attention from outlook

Hi,

Have you enabled the option to "Hide Download Progress" within the MAPI options?
by MailEnable-Ian
Sun Oct 17, 2021 9:27 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] How to Enable Spam Alert via email notification?
Replies: 2
Views: 141

Re: How to Enable Spam Alert via email notification?

Hi,

You need to setup alerts within the MailEnable "Metray" utility located in the Windows task bar. Within the metray options there are options to create system message alert notifications.
https://www.mailenable.com/documentation/10.0/Enterprise/System_Utilities.html
by MailEnable-Ian
Sun Oct 17, 2021 9:25 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: STARTTLS not working?
Replies: 7
Views: 667

Re: STARTTLS not working?

Hi, You cant enable a port to require SSL and also use TLS. If you would like the client to authenticate securely over TLS then you need to configure port 465 to not "Require SSL" and set the authentication method to: "Only allow secure authentication (using SSL or TLS)". Then configure the client t...
by MailEnable-Ian
Sun Oct 17, 2021 9:19 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: MAI Filename explanation?
Replies: 3
Views: 452

Re: MAI Filename explanation?

Hi,

The best way forward here is to lodge a support ticket. When troubleshooting clustered configurations we really need access to the relevant log files and access to the servers in the cluster so we can trace through.
by MailEnable-Ian
Sun Oct 17, 2021 9:17 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Strange Mobile "Sent" Issue
Replies: 4
Views: 392

Re: Strange Mobile "Sent" Issue

Hi,

Have you inspected the SMTP activity and debug log files to see what is happening when the message is being transmitted from client to server?
by MailEnable-Ian
Mon Oct 11, 2021 12:08 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: IMAP: Couldn't decrypt, error 80090330
Replies: 7
Views: 2731

Re: IMAP: Couldn't decrypt, error 80090330

Hi,

Apologies. Article here: https://www.mailenable.com/kb/content/article.asp?ID=ME020591
by MailEnable-Ian
Mon Oct 11, 2021 12:05 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Missing folders in webmail
Replies: 1
Views: 156

Re: Missing folders in webmail

Hi,

Best way forward would be to lodge a support ticket and provide access to the server so that a technician can review the mailbox data in more detail. Lodge the ticket under "Upgrade" (free).
by MailEnable-Ian
Mon Oct 11, 2021 12:03 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Management Service keeps failing
Replies: 5
Views: 969

Re: Management Service keeps failing

Hi,

The first step is to upgrade to 10.37 to see if this fixes as there has been fixes to the service since 10.31.
by MailEnable-Ian
Mon Oct 11, 2021 12:02 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: No Incoming/OutGoing mails
Replies: 1
Views: 269

Re: No Incoming/OutGoing mails

Hi,

What version of MailEnable Standard are you running? If not 10.37 on our downloads page then the first step is to upgrade to see if this addressees your problems.
by MailEnable-Ian
Wed Oct 06, 2021 10:43 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail is useless...
Replies: 4
Views: 578

Re: Webmail is useless...

Hi,

Not able to reproduce this behavior in 10.37. Does it happen for all mailboxes in all post offices? If reproducible in 10.37 then please lodge a support ticket under upgrade (free) and provide more detail in the ticket.