Search found 22 matches

by dafacct
Fri May 25, 2018 7:42 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Receiving Email without recipient
Replies: 0
Views: 2452

Receiving Email without recipient

How do I eliminate email being received without a recipient address? I guess its being sent to our mail sever IP address. when I see multiple email received without a recipient, I am blocking the sender IP address at our firewall, and works OK.....but, I don't have time to constantly watch logs for ...
by dafacct
Sat Dec 17, 2016 12:35 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Merge old messages into current
Replies: 2
Views: 3596

Merge old messages into current

My old server crashed a few days ago and subsequently I built a new server and (because it was necessary to get email running again) I installed Enterprise 9.53 on the new server. I was fortunate to have the ability to get all user accounts, passwords etc loaded on the new install. However, I've jus...
by dafacct
Tue Apr 05, 2016 1:56 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail not working after 9.1 upgrade
Replies: 7
Views: 3788

Re: Webmail not working after 9.1 upgrade

Thanks for the reply. I ran the procedure exactly as instructed, but still get the error for all webmail clients.
by dafacct
Mon Apr 04, 2016 6:53 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail not working after 9.1 upgrade
Replies: 7
Views: 3788

Re: Webmail not working after 9.1 upgrade

TECH SUPPORT!!!!!! PLEASE REPLY!!!! I've reinstalled the 9.1 update.......again, and still get the webmail errors. We DID NOT have errors prior to installing 9.1. PLEASE!!!!!
by dafacct
Mon Apr 04, 2016 3:22 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail not working after 9.1 upgrade
Replies: 7
Views: 3788

Re: Webmail not working after 9.1 upgrade

Mailenable Tech Support........any ideas? How do I fix this?
by dafacct
Fri Apr 01, 2016 2:54 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail not working after 9.1 upgrade
Replies: 7
Views: 3788

Webmail not working after 9.1 upgrade

In addition to the mobile issue (that was resolved by a post from admin), we just noticed that "webmail" is not functioning. All users are getting a "runtime error"......Server Error in '/' Application. Help!! Server Error in '/' Application. Runtime Error Description: An application error occurred ...
by dafacct
Mon Sep 16, 2013 10:42 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Major issue with Webmail-Upgraded to 7.51
Replies: 12
Views: 6155

Major issue with Webmail-Upgraded to 7.51

Now that we've upgraded to the latest release [upgraded server on 09/13/2013], webmail refuses to work with any browser. I reported the issue via a support ticket this morning, and did receive an email from support rather quickly. However, they have not replied for over 9 hours to get this issue fix...
by dafacct
Wed Jan 26, 2011 11:36 pm
Forum: Third Party Applications
Topic: Does MEFilter 7 work well with MailEnable 4 ?
Replies: 1
Views: 3684

Re: Does MEFilter 7 work well with MailEnable 4 ?

Yes, it does work well with ME4. I have used MEFilter (with Enterprise edition) for several years. However, apparently MEFilter is no longer being supported since the website seems to be offline.
by dafacct
Wed Sep 16, 2009 10:23 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Version 4 Webmail Demo
Replies: 10
Views: 7621

I agree that the ME webmail editor in vs 3 is not very good, and was hoping that it would be updated to improve functionality. If it hasn;t been significently improved then why spend the money to upgrade?
by dafacct
Tue Sep 15, 2009 7:46 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Has vs 4 (final) been released?
Replies: 1
Views: 1644

Has vs 4 (final) been released?

I don't see any posting that announce vs 4 (final) being released. All I see still shows "beta". Has the final version of 4.0 been released for upgrade?

Thanks
by dafacct
Tue Sep 15, 2009 7:42 pm
Forum: Third Party Applications
Topic: MEFilter installation
Replies: 14
Views: 15212

MEFilter

I have been using MEFilter as an ME spam filtering solution for several years, and it works great. I have not upgraded to vs 7 yet since 6.5 meets our needs. It does take a little time to set up correctly, but once set up, it filters 96-98% of all spam. Be patient and set up the "main configuration"...
by dafacct
Thu Jan 24, 2008 4:04 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Looking to Switch to MailEnable Enterprise
Replies: 3
Views: 3122

Looking to Switch to MailEnable Enterprise

As with all programs, Mailenable has a few issues that need attention. However, we have been using it (Enterprise Edition) for 3+ years now, and for the money, it's worth us continuing to use. With the recent major release [3.0, now 3.1], many improvements to the core program, new & improved anti-sp...
by dafacct
Wed Oct 24, 2007 8:25 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: whitelisting
Replies: 16
Views: 9053

Whitelisting the IP has always been a concern in ME. That's why I don't use the Mailenable whitelist feature in vs 3 (or earlier versions). I use MEFilter to handle the whitelisting because it avoids IP's. It uses the email address, which eliminates emails from the same IP that are unwanted to bypas...
by dafacct
Thu Oct 04, 2007 1:38 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: ME 3.01 Diagnostics - Windows Event Log Report Error
Replies: 2
Views: 2157

Yes, all functions of ME are running normally. Thanks for your reply.
by dafacct
Thu Oct 04, 2007 12:08 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: ME 3.01 Diagnostics - Windows Event Log Report Error
Replies: 2
Views: 2157

ME 3.01 Diagnostics - Windows Event Log Report Error

I had to reformat the OS drive on the mail server & reload ME 3.01. I am now getting an error "fail" in the Windows Event Log Report. MEIMAPS error: 0,Warning: The required version of MSXML is not installed on this computer. In the Application Environment section the test detail shows that MSXML 3.X...