Search found 39 matches

by SH-Keith
Thu Sep 03, 2009 3:22 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: IMAP Crashing
Replies: 4
Views: 4113

We are running EN 3.53 The issue appears to only occur when this client accesses from a certain PC not from their blackberry. Here is the corresponding entry in the debug log; 09/03/09 05:06:01 Authenticating User:dave using Authentication Provider Credentials 09/03/09 05:06:01 [1212] IMAP IDLE ende...
by SH-Keith
Thu Sep 03, 2009 10:20 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: IMAP Crashing
Replies: 4
Views: 4113

IMAP Crashing

We have a client who for some reason brings down the IMAP service every time they access it. EM Logs Event Type: Error Event Source: Application Error Event Category: (100) Event ID: 1000 Date: 9/3/2009 Time: 6:06:29 AM User: N/A Computer: Description: Faulting application MEIMAPS.EXE, version 1.0.0...
by SH-Keith
Thu Jul 16, 2009 6:57 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Thunderbird and POP
Replies: 6
Views: 4850

Hello Ian

We'll schedule to do this and we'll let you know if it fixes the issue, thank you.
by SH-Keith
Thu Jul 16, 2009 6:53 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Thunderbird and POP
Replies: 6
Views: 4850

It's Enterprise 3.53
by SH-Keith
Thu Jul 16, 2009 6:30 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Thunderbird and POP
Replies: 6
Views: 4850

Hello Ian

No they are not, that's the first thing I checked.
by SH-Keith
Wed Jul 15, 2009 1:25 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Thunderbird and POP
Replies: 6
Views: 4850

Thunderbird and POP

We've have a client who is constantly locking their mailbox due to ME thinking they are connecting from different devices within a certain time span, which the client has assured me they are not and have never done so. 07/13/09 19:35:43 POPS 1420 2**.1**.**.** PASS PASS * -ERR Unable to log on. Only...
by SH-Keith
Wed Mar 04, 2009 10:29 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Blank Messages in Outbound Queue - Urgent Please
Replies: 2
Views: 2749

Please ignore this, I should have been more thorough with checking the SMTP logs, appears the client has been physically sending these emails every 4 minutes for the past few days, I guess they have some sort of Virus or badly configured local setup. As for the blank emails I am also guessing that i...
by SH-Keith
Wed Mar 04, 2009 6:12 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Blank Messages in Outbound Queue - Urgent Please
Replies: 2
Views: 2749

Blank Messages in Outbound Queue - Urgent Please

I think we've got an issue somewhere, we've had a client complain that they are receiving blank emails in Outlook, the headers are completely blank nothing in them at all, another looked like this; ESMTP; Mon, 02 Mar 2009 11:32:47 -0500 Received: from xx.xx.xxx.xxx by xx.xxx.xxx.xxx; Sat, 07 Mar 200...
by SH-Keith
Mon Feb 16, 2009 12:29 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail Manage Folders Error
Replies: 7
Views: 6476

Sorry that was a typo, it should have been 3.53 , is there any way to fix this without upgrading to 3.6, last time we upgraded our server was put out of action for 3 days. Do you see any errors within the MailEnable diagnostic report under the "Web application" tests section of the report? If so fo...
by SH-Keith
Fri Feb 13, 2009 7:40 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail Manage Folders Error
Replies: 7
Views: 6476

Sorry that was a typo, it should have been 3.53 , is there any way to fix this without upgrading to 3.6, last time we upgraded our server was put out of action for 3 days.
by SH-Keith
Thu Feb 12, 2009 6:38 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail Manage Folders Error
Replies: 7
Views: 6476

Webmail Manage Folders Error

All our clients are getting an Server Error in '/' Application. when using the Manage Folder Feature of webmail to add/delete or rename a folder. The error in the server EM is Event Type: Information Event Source: ASP.NET 2.0.50727.0 Event Category: Web Event Event ID: 1316 Date: 2/12/2009 Time: 12:...
by SH-Keith
Thu Sep 11, 2008 4:49 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Contacts disappear
Replies: 21
Views: 20848

Hello Ian

This unfortunately did not fix our issue, our clients still can not see their contacts even though they physically exist in the mailbox.
by SH-Keith
Wed Sep 10, 2008 7:30 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Contacts disappear
Replies: 21
Views: 20848

We are also experiencing the same issue after a recent upgrade.

Ent 3.53

Any news on this, some of our clients are growing restless.

TIA
by SH-Keith
Fri Sep 05, 2008 5:16 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Sending Mail
Replies: 4
Views: 4854

If I had to guess I would say it's because the physical file name of the message will be the same when you CC yourself so the second instance overwrites the first, one way to check, would be to use the message tracking tool.
by SH-Keith
Thu Sep 04, 2008 9:16 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Mail not being delivered after an upgrade to Ver 3.53
Replies: 15
Views: 12145

Hello Robert

Thanks for the reply we have 1900 postoffices/domains on the server, I think it may take more than an hour to do, what you suggest.

Email is flowing and we are slowly rebuilding the postoffices, webmail is the thorn in our side currently and something we need to fix asap.

Best Wishes