Search found 77 matches

by dmburgess
Mon Aug 10, 2020 1:16 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: list connector cannot access queue
Replies: 0
Views: 1362

list connector cannot access queue

List connector shows outbound queue poled 357 days ago. normally we do not use it, but just wishing to get it fixed. No clue what i can do to fix this? options.
by dmburgess
Wed Nov 13, 2019 12:53 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: SPAM activity
Replies: 2
Views: 5453

Re: SPAM activity

Not really helpful. We don't have 24/7/365 active monitoring of our mail severs. The issue is that we have customers that start sending spam, its coming from any IPs, not just one or two, many. Plus, what happens after 12 hours is that xyz number of e-mails goes out. We get on spam lists. Thats not ...
by dmburgess
Mon Nov 04, 2019 3:34 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: SPAM activity
Replies: 2
Views: 5453

SPAM activity

Just wondering, when are we going to get outbound spam protection integrated ? Specifically, i have e-mail accounts that get compmerized, then we get a few hundred IP addresses sending mail as authenticated senders out .. Can we put a limit on the number of IPs that they can use or something? Maybe ...
by dmburgess
Tue Aug 27, 2019 5:45 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Changed PO Location / Re-index question
Replies: 2
Views: 5114

Changed PO Location / Re-index question

I have changed my PO location, this worked 99% without issues. I have some users that are telling me their folders and some users telling me their contacts disappeared from webmail. Well when i login to the mailbox, i can see say 5 or so contacts, when i login to their contacts folder on the new sha...
by dmburgess
Mon Feb 18, 2019 6:01 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Allow inbound unauthed connections on port
Replies: 1
Views: 4388

Allow inbound unauthed connections on port

Ok, so i have an issue, i have port 28 configured, with no SSL or auth, the auth mode is always allow. What I want is that port to get data from my spam solution. if its sent to that port it should accept it without auth, however, i am finding tha I still need to allow it to relay even on that port?...
by dmburgess
Sun Nov 04, 2018 2:50 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: mewebmail/meadmin login issues
Replies: 7
Views: 14196

Re: mewebmail/meadmin login issues

In my case i use dfs share so have to put in a domain account in iis.
by dmburgess
Mon Jul 02, 2018 4:26 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Forwarding of E-mails
Replies: 2
Views: 5280

Re: Forwarding of E-mails

bump?
by dmburgess
Fri Jun 29, 2018 6:29 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Forwarding of E-mails
Replies: 2
Views: 5280

Forwarding of E-mails

I have a number of users that forward all e-mails to gmail and other destinations. Is there a method to tell mail enable to send them out AS the user, or is there the ability to disable this option and not forward any emails. Specifically, we are getting inbound SPAM messages, and then they go back ...
by dmburgess
Fri Dec 01, 2017 2:54 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: mewebmail/meadmin login issues
Replies: 7
Views: 14196

Re: mewebmail/meadmin login issues

No updates
by dmburgess
Thu Nov 30, 2017 2:22 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: mewebmail/meadmin login issues
Replies: 7
Views: 14196

Re: mewebmail/meadmin login issues

same issue here, just did a complete reinstall on Windows 2016 , mailbox has NO messages in it, maybe a few in deleted items, waiting for 3-4 minutes on the loading screen. Then when i got the web mail up, it clicked on inbound and it says please wait! New Windows 2016 server installation. Been sitt...
by dmburgess
Fri Nov 17, 2017 6:30 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Cluster Server
Replies: 0
Views: 3286

Cluster Server

How do i duplicate all settings on server A to server B including Websites, SMTP settings etc.
by dmburgess
Mon Nov 06, 2017 8:58 pm
Forum: Error Reports and Issues
Topic: LDAP for email authorization
Replies: 1
Views: 5034

LDAP for email authorization

I have a number of TrendMicro IMSVA servers that use LDAP to sync, i can get it to sync with ME by including a username/password with the system, i have read throughout the forums and cannot get the "firewall" LDAP to work. This is a listing of all possible LDAP email addresses for comparison, so th...
by dmburgess
Mon Jun 26, 2017 12:45 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: IMAP Migration issues
Replies: 8
Views: 11492

Re: IMAP Migration issues

The same error occurs in the latest version. I can open a telnet window and telnet to port 143 without issues, but the migration utility does not migrate. It gets the data, but then passes this error and thats it. It states nothing was moved.
by dmburgess
Mon Jun 26, 2017 12:44 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: IMAP Migration issues
Replies: 8
Views: 11492

Re: IMAP Migration issues

What happens with the migration utility when we have a pair of clusters servers? Is one only run? If I start the migration service on one box, the other turns off.
by dmburgess
Mon Jun 26, 2017 12:36 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: IMAP Migration issues
Replies: 8
Views: 11492

Re: IMAP Migration issues

we were using 9.74, upgrading now to 9.75