Search found 36 matches

by hunter0512
Fri May 22, 2020 4:38 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Issue with 10.30 Upgrade
Replies: 5
Views: 1426

Re: Issue with 10.30 Upgrade

Kiamori,

Thank you for the post, but you should never use a beta in a production environment, you never know if it is stable or has all of the bugs worked out.

Jason
by hunter0512
Mon May 18, 2020 3:31 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Issue with 10.30 Upgrade
Replies: 5
Views: 1426

Re: Issue with 10.30 Upgrade

MailEnable-Ian,

Thank you for the update, do you have any idea when the update will release?

Thank you,
Jason
by hunter0512
Thu May 14, 2020 2:11 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Issue with 10.30 Upgrade
Replies: 5
Views: 1426

Issue with 10.30 Upgrade

Hello

Just upgraded to 10.30 and that has fixed the masked images issue in webmail, but now I am having an issue when we try and delete an email in webmail we get a "Validation error".

Is anyone else having this issue?
error.png
error.png (3.55 KiB) Viewed 1426 times
Thank you,
Jason
by hunter0512
Fri Apr 24, 2020 7:04 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Remote image not loaded for privacy...
Replies: 4
Views: 3210

Re: Remote image not loaded for privacy...

Ian,

Thank you that's good to hear, I hope to implement when released.

Jason
by hunter0512
Thu Apr 16, 2020 8:30 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Remote image not loaded for privacy...
Replies: 4
Views: 3210

Re: Remote image not loaded for privacy...

Yes, this is a very irritating issue, now that our license has come to an end the owner of my company is pushing to move off MailEnable and this was the last straw for him. I am still trying to hold out but this lack of response from MailEnable may be the "final nail in the coffin" that I cannot get...
by hunter0512
Mon Apr 06, 2020 4:24 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Remote image not loaded for privacy...
Replies: 4
Views: 3210

Remote image not loaded for privacy...

Hello, I have seen many others with this problem and none of the fixes work for me, we WANT the images to show and the registry key for "Use MIME Library" is set to 1, also the option under Webmail server side for "Prevent the loading of remote images in HTML" is greyed out. Is there any way to reac...
by hunter0512
Thu Mar 19, 2020 5:24 pm
Forum: Suggestions
Topic: Copy attachements ...
Replies: 3
Views: 5576

Re: Copy attachements ...

jka,

I agree a multiple upload would be great, but the option to save to My Files directly exists in webmail, all you have to do is click the word "Attachments:" next to the actual attachment(s) and it gives you the option to save to My Files or to a folder under My Files.

Hope this helps,
Jason
by hunter0512
Wed Mar 18, 2020 4:35 pm
Forum: Suggestions
Topic: Copy attachements ...
Replies: 3
Views: 5576

Re: Copy attachements ...

Never mind, I feel dumb ... I figured it out.

Jason
by hunter0512
Tue Mar 17, 2020 6:24 pm
Forum: Suggestions
Topic: Copy attachements ...
Replies: 3
Views: 5576

Copy attachements ...

A nice ability that my end users have asked for would be the ability to copy attachments directly from emails to either "My Files" or a folder within "My Files".

Jason
by hunter0512
Tue Aug 27, 2019 6:44 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Calendar Error
Replies: 5
Views: 5300

Re: Calendar Error

Thank you, Ian.

-Jason
by hunter0512
Mon Aug 26, 2019 4:41 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Calendar Error
Replies: 5
Views: 5300

Re: Calendar Error

I guess no one can answer this issue?

-Jason
by hunter0512
Thu Aug 08, 2019 1:24 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Calendar Error
Replies: 5
Views: 5300

Re: Calendar Error

Enterprise 10.25

- Jason
by hunter0512
Wed Aug 07, 2019 4:22 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Calendar Error
Replies: 5
Views: 5300

Calendar Error

Hello,

Hope someone can help me with this one, everytime I try and edit a "Private" appointment in my calendar I get this error:


me-calendar.png
me-calendar.png (41.46 KiB) Viewed 5300 times


Any help would be much appreciated.

- Jason
by hunter0512
Fri Jun 21, 2019 11:06 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Web Admin issue after upgrade.
Replies: 5
Views: 5225

Re: Web Admin issue after upgrade.

MailEnable-Ian

Thank you, I have submitted it.

Jason
by hunter0512
Thu Jun 20, 2019 5:38 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Web Admin issue after upgrade.
Replies: 5
Views: 5225

Re: Web Admin issue after upgrade.

MailEnable-Ian,

Do you have an update for me? I really need to get this fixed!

Jason