Search found 7 matches

by MainStWebGuy
Fri Apr 12, 2013 7:21 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Update shares in Outlook
Replies: 3
Views: 2410

Re: Update shares in Outlook

There are a lot of very flaky things with mail enable. Have you tried manually setting it in the config folder? You should find a file for the mail box with the extension ".sys" and there you can set a number of options... i don't use the shared folders like you're talking about, so i don't know if ...
by MainStWebGuy
Fri Apr 12, 2013 5:40 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Error 552
Replies: 1
Views: 1389

Error 552

I'm having a couple of clients who use our mail (Mail Enable Enterprise) that have been seeing an error when trying to send messages with attachments. "552 requested mail action aborted: exceeded storage allocation" I have searched around on the forums and found some old, dead threads that have the ...
by MainStWebGuy
Fri Apr 10, 2009 2:58 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: emails with attachments not forwarding
Replies: 7
Views: 3707

Hi, Not too sure. However if redirections work in MailEnable web mail then I would presume this maybe related to the Plesk control panel. You will need to contact Parallels for further assistance. i'm havin the same issue (forwarding messages with attachments, the attachments don't come through). s...
by MainStWebGuy
Fri Apr 10, 2009 2:48 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Webmail: strange behavior with attachments
Replies: 3
Views: 2437

Same issue here with an older version

I'm having the same problem! I can receive messages with an attachment but when i forward them, the forward message says it has an attachment, but the attachment will not be forwarded with the message. Here's a couple of things i noticed about this issue: - it looks like it's a mailbox issue (some m...
by MainStWebGuy
Thu Apr 09, 2009 9:02 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Problems forwarding msg with attachment
Replies: 2
Views: 2110

Problems forwarding msg with attachment

Hello all, I have one particular client with multiple email boxes that seem to work fine. However, one of their boxes is having a problem forwarding emails with attachments. I'm really at a loss to what's going on.. The box in question can receive the attachments fine (the last one was only 13.5k) b...
by MainStWebGuy
Fri Oct 10, 2008 1:38 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Message delivery failuer: Reason 500 Line too long
Replies: 1
Views: 2445

Message delivery failuer: Reason 500 Line too long

I'm getting this message when trying to send an email. I'm sending to a customer, who i've mailed in the past, before using mailenable, but now, with this system, i get this error. What could it be? sorry i'm not giving a ton of info here... i'm new to Mail Enable and if there's any more info i can ...