Search found 92 matches

by RNEUSCHUL
Thu Feb 09, 2017 5:44 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: ME with Kaspersky for Windows File Server 8.0 - working reg key
Replies: 0
Views: 3287

ME with Kaspersky for Windows File Server 8.0 - working reg key

The following registry key almost works as desired with ME Enterprise 9 - it deletes infected mails but does not allow cleaning of affected items and therefore will not change the subject line of inbound mails, or substitute a "removed" line for infected attachments. In other words this is binary; a...
by RNEUSCHUL
Wed Feb 08, 2017 3:01 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: ME Enterprise 9.53 with Kaspersky for WinFile Server 8.n
Replies: 0
Views: 3227

ME Enterprise 9.53 with Kaspersky for WinFile Server 8.n

Based on the recommended template I'm trying to use the following registry settings, but they appear to be having no effect: the various EICAR pseudo virus packages are not detected or deleted in testing. Running the MTA in debug mode isn't telling me anything - perhaps because I don't know what I n...
by RNEUSCHUL
Tue Sep 01, 2015 9:38 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Version 8.6 recent Webmail issues
Replies: 9
Views: 12489

Re: Version 8.6 recent Webmail issues

Not a clue; try a search by date.
by RNEUSCHUL
Thu Aug 27, 2015 8:43 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Version 8.6 recent Webmail issues
Replies: 9
Views: 12489

Re: Version 8.6 recent Webmail issues

And now wondering just how long it is going to take Mail Enable to respond to that ticket.

Is it unreasonable to expect a reply within three days?
by RNEUSCHUL
Sun Aug 23, 2015 10:08 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Version 8.6 recent Webmail issues
Replies: 9
Views: 12489

Re: Version 8.6 recent Webmail issues

Defect ticket submitted.
by RNEUSCHUL
Tue Aug 18, 2015 12:05 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Version 8.6 recent Webmail issues
Replies: 9
Views: 12489

Re: Version 8.6 recent Webmail issues

Mewebmail.localhost exists; it is currently bound to "*" but as I said in my original message, changing the binding makes no difference. The problem still happens with an explicit binding to localhost on 127 or to the actual public IP. This is new behaviour following the update to 8.6. Current evide...
by RNEUSCHUL
Mon Aug 10, 2015 6:06 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: MailEnable WebMail Responsiveness Error
Replies: 24
Views: 29833

Re: MailEnable WebMail Responsiveness Error

I had posted a solution earlier in the thread. And people told you almost immediately that your solution does not work, so repeating the suggestion isn't helpful. I'm seeing a very similar issue and error with webmail with an almost identically formatted error message: changing the binding does not...
by RNEUSCHUL
Sun Aug 09, 2015 10:20 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Version 8.6 recent Webmail issues
Replies: 9
Views: 12489

Version 8.6 recent Webmail issues

"MailEnable WebMail Responsiveness: Encountered an error: No connection could be made because the target machine actively refused it 127.0.0.1:80" This is a recent issue. We have now received about a dozen or so such messages over the last 3 days. The message recurs regardless of the binding - wheth...
by RNEUSCHUL
Fri Mar 06, 2015 5:31 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: 8.6.Upgrade no longer quotes previous messages in conversation
Replies: 1
Views: 3176

8.6.Upgrade no longer quotes previous messages in conversation

Users report that whereas previously when replying to emails the previous messages were quoted/attached, this has now stopped working.
by RNEUSCHUL
Fri Mar 06, 2015 5:29 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: 8.6 Upgrade loses Signatures for all Webmail users
Replies: 1
Views: 3161

8.6 Upgrade loses Signatures for all Webmail users

Title more or less says it all - Webmail users have lost their previously configured signatures.

Signatures.xml files are present and seem to be perfectly valid.
by RNEUSCHUL
Wed Jun 18, 2014 12:23 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Regular MELDAP failure with 8.51
Replies: 5
Views: 8840

Re: Regular MELDAP failure with 8.51

Am now also finding that the ME Indexing service refuses to respond correctly to a "restart all" command within the ME console. Looking at it right now in the services console: the Indexing Service has been in a "stopping" state for the last hour. Only fix is a reboot. This is not the first time thi...
by RNEUSCHUL
Wed Jun 18, 2014 2:02 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Regular MELDAP failure with 8.51
Replies: 5
Views: 8840

Re: Regular MELDAP failure with 8.51

Tks: it's not the service startup type. This is a failure some [variable] time after the service starts.
by RNEUSCHUL
Wed Jun 18, 2014 1:56 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: How to connect ME Webmail to my Active Directory LDAP
Replies: 5
Views: 7539

Re: How to connect ME Webmail to my Active Directory LDAP

Ian

Will attempt to submit a report shortly: am slightly pressed for time over next few days - major server migration underway.
by RNEUSCHUL
Fri Jun 13, 2014 11:16 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: How to connect ME Webmail to my Active Directory LDAP
Replies: 5
Views: 7539

Re: How to connect ME Webmail to my Active Directory LDAP

There is however a possible alternative solution: As far as I know ME uses OpenLDAP and it is perfectly possible to integrate OpenLDAP with AD such that OpenLDAP queries will work in AD and vice versa. See http://windowsitpro.com/networking/integrate-active-directory-and-openldap Note that the comma...