Search found 6 matches

by TobiFrano
Thu Sep 26, 2013 10:53 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: 7.5.1 Webmail does not allow login
Replies: 7
Views: 6803

Re: 7.5.1 Webmail does not allow login

Thanks Ian and Reinhard. Unfortunately that did not help either. I ran MEInstaller and re-installed the web mail components. No change. Afterwards I tried the change to the config file. I do not see any application errors from ASP or inside the event viewer. When I enter anything valid or invalid in...
by TobiFrano
Mon Sep 16, 2013 2:42 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: 7.5.1 Webmail does not allow login
Replies: 7
Views: 6803

Re: 7.5.1 Webmail does not allow login

We tested this with IE, Safari, Chrome, and FireFox. We cleared the cache and history. No change: After we installed the update to 7.5.1 webmail will immediately redirect to the login page when clicking 'Login'. Even if we do enter invalid credentials no error message shows, the page just gets reloa...
by TobiFrano
Sun Sep 15, 2013 3:39 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: 7.5.1 Webmail does not allow login
Replies: 7
Views: 6803

7.5.1 Webmail does not allow login

We just updated from 7.0.x to 7.5.1. Everything works as expected except that webmail dpes not allow any users to login. There is no error message, just redirects immediately back to https://OUR.DOMAIN.com/HooDoo/lang/EN/login.aspx whenever we enter any valid or invalid username and password. Any he...
by TobiFrano
Wed Jan 05, 2011 3:04 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: ME 5 upgrade from 4: Servers>localhost>Filters missing
Replies: 3
Views: 1569

Re: ME 5 upgrade from 4: Servers>localhost>Filters missing

Ok, ok, ok. The filters are under localhost>Extensions>Mailenable Message Filter and not localhost>filters. I just noticed that the link to the PDF documentation still links to Version 2 instead of 5, which gives that location. I guess the installation of new versions never updated the guides.
by TobiFrano
Tue Jan 04, 2011 4:02 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: ME 5 upgrade from 4: Servers>localhost>Filters missing
Replies: 3
Views: 1569

Re: ME 5 upgrade from 4: Servers>localhost>Filters missing

Andrew, Thanks for getting back to me, but we have not been able to resolve this yet. >> Firstly, I suggest checking your diagnostic report and verifying that there are no errors. All items in Diagnose have Status PASS. >> Secondly, it may be worth manually registering the MMC Snapin for filtering. ...
by TobiFrano
Fri Dec 31, 2010 9:05 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: ME 5 upgrade from 4: Servers>localhost>Filters missing
Replies: 3
Views: 1569

ME 5 upgrade from 4: Servers>localhost>Filters missing

The branch Servers > Local host > Filters does not exist in our MSC anymore. This occured after an upgrade from ME 4 professional to 5.01 professional. We did use ClamAV in version 4 already, not sure if this has an impact as we marked to use the new included ClamAV. We tried both steps in ME020274 ...