Search found 42 matches

by pmnit
Mon Mar 26, 2018 8:10 pm
Forum: Suggestions
Topic: DMARC
Replies: 7
Views: 5082

Re: DMARC

+1
by pmnit
Mon Mar 26, 2018 8:08 pm
Forum: Suggestions
Topic: Force TLS with external domains with no fallback
Replies: 1
Views: 1876

Re: Force TLS with external domains with no fallback

+1
We too are in need of this feature as certain clients and partners are requiring us to FORCE a TLS connection to transfer mail between us. While we do have the "option" to use TLS if available set, the requirement is to force it or not allow the connection at all.
by pmnit
Tue Sep 05, 2017 6:18 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: WebMail Problem
Replies: 3
Views: 1521

Re: WebMail Problem

We are running four ME servers (different domains) and we have this issue happening on all four of them after upgrading to 9.76 from 9.75 over the weekend. EDIT: We just rolled one of the servers back to 975 and it resolved the issue. Ian, this has to be something in the 9.76 build. We are on Enterp...
by pmnit
Fri Jun 02, 2017 7:57 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Prevent Out Of Office replies on email groups and redirected email boxes
Replies: 0
Views: 1316

Prevent Out Of Office replies on email groups and redirected email boxes

We have been using for a very long time. One of the things that really creates problems for us is Out Of Office replys. The Out Of Office function works fine in and of itself. However, my organization makes heavy use of both email groups and email addresses with redirects. The problem is that is som...
by pmnit
Mon Aug 08, 2016 9:47 pm
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: MAPI Connector locking account
Replies: 2
Views: 2701

Re: MAPI Connector locking account

This "appears" to be a defect of some kind as I was able to easily recreate it on a different computer running a different O/S and version of Outlook. I have put in a defect incident request. Hopefully the ME guys will be able to run this down.
by pmnit
Thu Aug 04, 2016 9:47 pm
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: MAPI Connector locking account
Replies: 2
Views: 2701

Re: MAPI Connector locking account

I did some more testing today. I renamed the user's Windows profile and started a brand new fresh and clean profile. Sames results. So it would seem to me that the MAPI connector is caching some bad information somewhere in either the registry or in the Windows file system outside of the user's prof...
by pmnit
Tue Aug 02, 2016 10:00 pm
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: MAPI Connector locking account
Replies: 2
Views: 2701

MAPI Connector locking account

I had a strange problem that I am unable to resolve. A users account got hacked and spammers were using the account to send spam out of our server. We caught it right away and changed the users password. However, the spammers then kept causing the account to get locked out. So we decided to give the...
by pmnit
Wed Apr 06, 2016 8:37 pm
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Versions greater than 2.50 will not work with Outlook 2007
Replies: 1
Views: 1716

Versions greater than 2.50 will not work with Outlook 2007

I have found that ALL versions of the MAPI connector that are greater than version 2.50 (up to 2.59 as of this writing) do NOT work with Outlook 2007. We have tested this on multiple machines including brand new fresh builds of Windows 7 Profession 64-bit with Office 2007 SP3 and NOTHING ELSE instal...
by pmnit
Tue Apr 05, 2016 5:36 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Account lockout logging
Replies: 1
Views: 750

Account lockout logging

Does anyone know if/where account lockouts are logged? I have a single user that continues to get locked out randomly and I need to run this down to find out exactly why. Where should I look?
by pmnit
Sun Dec 27, 2015 6:33 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Moving server Enterprise 7.59
Replies: 5
Views: 2772

Re: Moving server Enterprise 7.59

Found this:
ME020073 - HOWTO: How to copy or migrate MailEnable configuration and data from one server to another
http://www.mailenable.com/kb/content/article.asp?ID=me020073
by pmnit
Sun Dec 27, 2015 6:25 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Moving server Enterprise 7.59
Replies: 5
Views: 2772

Re: Moving server Enterprise 7.59

Im in the same boat except I am on version 9.01. Trying to migrate over to a new server. One would think that they have documentation on how to do this correctly. And they probably do. I'm looking for it. :-=)
by pmnit
Fri Oct 09, 2015 6:24 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Performance of MailEnable as a guest under VMWare ESX 5
Replies: 2
Views: 1054

Performance of MailEnable as a guest under VMWare ESX 5

Good afternoon fellow MailEnabler's. We are preparing to embark on a journey to purchase a new server to replace our 7 year old server. We currently host a single post office. ~50 active users with ~120 total mailboxes. Message store is running ~50GB (400,000 files). Because of extra filters and scr...
by pmnit
Mon Sep 21, 2015 6:14 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Redirection to ssl webmail
Replies: 6
Views: 5299

Re: Redirection to ssl webmail

I just used Crittle1's suggestion. I had originally had this working in some "odd" way with an index.html file running a redirect from the default website to the https of the webmail site. That worked for a long time. But something got messed up during the latest SSL cert update. So I trie...
by pmnit
Mon Feb 16, 2015 6:27 pm
Forum: Error Reports and Issues
Topic: Outlook Voting Buttons not visible when sent using the Outlook Connector
Replies: 1
Views: 2102

Re: Outlook Voting Buttons not visible when sent using the Outlook Connector

MailEnable guys? Anyone?

Can anyone verify this on their system? It should be very easy to test.