Search found 1366 matches

by rfwilliams777
Fri Dec 01, 2023 4:54 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: SPAM with error 551 This mail server requires authentication before sending mail from a locally hosted domain.
Replies: 8
Views: 5385

Re: SPAM with error 551 This mail server requires authentication before sending mail from a locally hosted domain.

Have you tried to set up a rule that if the message body or subject (or sender) contains certain text that it redirects/deletes/moves/copies the emails?
by rfwilliams777
Fri Dec 01, 2023 1:38 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: SPAM with error 551 This mail server requires authentication before sending mail from a locally hosted domain.
Replies: 8
Views: 5385

Re: SPAM with error 551 This mail server requires authentication before sending mail from a locally hosted domain.

Go to Servers-->Localhost-->Services and Connectors-->SMTP (go to Properties). On Security (these are my recommended settings) tab, check boxes 1, 2, (do not check sub box), and 4 (disable catchalls). Also check connection dropping and set the number to 15. Click on button for Address spoofing and s...
by rfwilliams777
Wed Sep 06, 2023 3:50 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: IMAP Import taking a very long time
Replies: 6
Views: 5029

Re: IMAP Import taking a very long time

I will confess when I went from my old mail server that also had a failing drive that it did take a while (like a little over a week) to migrate everything over during business and non-business hours via ftp but that included about 275 gb worth of stored email. But I still did the manual way and I d...
by rfwilliams777
Wed Sep 06, 2023 1:15 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: IMAP Import taking a very long time
Replies: 6
Views: 5029

Re: IMAP Import taking a very long time

Well, here is what I did. Right or wrong, this is what I did and it worked very well (and took hours and not days). Set up Outlook on a different windows user account on your computer. Set up a PST file to serve as the temporary archive. Then set up one IMAP account at a time (after each download). ...
by rfwilliams777
Thu Jun 08, 2023 11:06 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: MEPOCS Outbound Queue Item Max Age
Replies: 6
Views: 16741

Re: MEPOCS Outbound Queue Item Max Age

What version of MailEnable are you using? I sent this issue back in 2014 with a much older version of ME. I would recommend upgrading to the newest version and release.
by rfwilliams777
Tue Feb 21, 2023 2:03 pm
Forum: General
Topic: MailEnable and Plesk : New Extension (Beta)
Replies: 2
Views: 8685

Re: MailEnable and Plesk : New Extension (Beta)

Eh, but I'd prefer a non-plesk suggestion. I've already seen people complain about setting up post offices and stuff concerning Plesk. I also don't need something that I cannot trace the whole process of an email if it fails to go through. Thanks for your suggestion. Besides, not enough customizatio...
by rfwilliams777
Mon Jan 02, 2023 8:43 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Any version update? Performance Lag
Replies: 3
Views: 4451

Re: Any version update? Performance Lag

Depending on who the client is, I sometimes will manually archive their inbox messages into sub folders (20xx Inbox messages) that way what is current is in the inbox is only current, not 5 years of emails. BTW, putting subfolders under/inside Inbox adds to that indexing problem. If I catch it in ti...
by rfwilliams777
Mon Jan 02, 2023 3:57 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Agent Cleanup
Replies: 0
Views: 7163

Agent Cleanup

I have varying agent cleanup settings depending on the postoffice (Client). I have been manually checking some of my clients and the agent is not doing its job. I'm not saying it has never worked, but it is obvious when I am not seeing it running active at least daily, when Junk is set to 7 days or ...
by rfwilliams777
Mon Jan 02, 2023 12:55 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Any version update? Performance Lag
Replies: 3
Views: 4451

Any version update? Performance Lag

I don't know if anyone has experienced this, but I've noticed a performance lag with ME Enterprise. I don't know if this is in IMAP, indexing (which I think may be the issue), or where the issue is. I've had someone check HDD r/w and doesn't seem to be an issue. I've tested the drive for errors, non...
by rfwilliams777
Tue Dec 06, 2022 4:10 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: CRITICAL issue with forwarding (Bug)
Replies: 1
Views: 3182

Re: CRITICAL issue with forwarding (Bug)

Open a support ticket.
by rfwilliams777
Tue Dec 06, 2022 4:09 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail forward not working in 10.43
Replies: 8
Views: 6675

Re: Webmail forward not working in 10.43

Be sure when you update that you are not resetting IIS (it is an option to do that or not). Don't do it. See if that works.
by rfwilliams777
Tue Dec 06, 2022 4:08 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Disk IO High Webmail very slow
Replies: 2
Views: 3913

Re: Disk IO High Webmail very slow

Monthly I archive the logs and then run defrag on my drives. If you have a new enough version of Windows Server, you can run disk cleanup. That may help some with performance. Beyond that, I will add a little bit of advice: make sure that people's Inboxes are pruned down to the fairly recent emails ...
by rfwilliams777
Wed Nov 30, 2022 11:03 am
Forum: MailEnable Beta Discussion
Topic: Version 11
Replies: 46
Views: 191452

Re: Version 11

SM runs easily in Windows? Good anti-spam options?
by rfwilliams777
Mon Nov 21, 2022 4:22 pm
Forum: MailEnable Beta Discussion
Topic: Version 11
Replies: 46
Views: 191452

Re: Version 11

I will be completely honest and transparent. I don't care whether a company is one-manned or manned by an army of staff and developers, I just care about quality and price. I have hundreds of users who trust me every month when they make their hosting payment that they are paying for me to keep thei...
by rfwilliams777
Mon Oct 24, 2022 3:57 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Bug introduced in version 10.42 (webmail)
Replies: 5
Views: 6261

Re: Bug introduced in version 10.42 (webmail)

Thank you for the heads up.