Search found 16 matches

by reinhard_g
Fri Dec 01, 2017 9:00 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: random login backgrounds v 10.x
Replies: 3
Views: 2632

Re: random login backgrounds v 10.x

Have a look into the folder .....\MailEnable\bin\NETWebMail\Plugins\backgrounds
by reinhard_g
Wed Nov 22, 2017 12:36 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Webmail installation is not successful
Replies: 8
Views: 6632

Re: Webmail installation is not successful

For unknown or disabled user may be, this article will help: http://www.mailenable.com/kb/content/vi ... D=ME020182
by reinhard_g
Sun Jul 30, 2017 7:29 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: [SOLVED] ME Admin Console error 0x8007000B, ME Installer error 0x80090016
Replies: 4
Views: 3020

Re: ME Admin Console error 0x8007000B, ME Installer error 0x80090016

Problem 0x8007000B solved: Error in Environment PATH.

In the PATH environment was an old entry to a non existing folder ...\mailenable\bin from an older installation.
by reinhard_g
Wed Jul 19, 2017 11:04 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: [SOLVED] ME Admin Console error 0x8007000B, ME Installer error 0x80090016
Replies: 4
Views: 3020

Re: ME Admin Console error 0x8007000B, ME Installer error 0x80090016

Are you logged in the server as an administrator and installed MailEnable using an administrative account? Yes, I was logged in with an admin account and I installed ME "as administrator" Do you have all the latest Microsoft Windows updates and Microsoft .NET Framework service packs installed? Yes,...
by reinhard_g
Fri Jul 14, 2017 2:51 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: [SOLVED] ME Admin Console error 0x8007000B, ME Installer error 0x80090016
Replies: 4
Views: 3020

[SOLVED] ME Admin Console error 0x8007000B, ME Installer error 0x80090016

If I use the ME Admin Console to look at the mailboxes, I get following messages: System.BadImageFormatException: An attempt was made to load a program with an incorrect format. (Exception from n HRESULT: 0x8007000B) at MailEnable.Administration.Service.SetCurrentHost(String& CurrentHost) at MailEna...
by reinhard_g
Sat Feb 04, 2017 7:05 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Error in Webmail: Cannot access _srchidx.dty
Replies: 1
Views: 2164

Re: Error in Webmail: Cannot access _srchidx.dty

I deleted this empty file, and Webmail did work again.
by reinhard_g
Thu Feb 02, 2017 7:24 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Error in Webmail: Cannot access _srchidx.dty
Replies: 1
Views: 2164

Error in Webmail: Cannot access _srchidx.dty

I installed the mailserver on a new device and moved the Postoffice also to the new location.. After a Webmail login I got followign message; UnauthorizedAccessException: Access to "D:\<....>\Postoffices\<domain>\INDEXROOT\<mailbox>\_srchidx.dty" denied. This file exists and is empty. [UnauthorizedA...
by reinhard_g
Sat Sep 12, 2015 8:32 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Two Admin tools
Replies: 1
Views: 1392

Two Admin tools

I found on my desktop two admin tool for Mailenable: MailEnable Professional: "C:\Mailserver\MailEnable\bin\MailEnable Professional.msc" (this is the old one) MailEnable Admin: C:\Mailserver\MailEnable\Admin\MailEnableAdmin.msc (this may be introduced with Mailenable 8 ) There are some slight differ...
by reinhard_g
Mon Oct 28, 2013 11:47 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Webmail was sending, now isn't
Replies: 2
Views: 1912

Re: Webmail was sending, now isn't

I have the same problem, ME-webmail doesn't send any emails. No problem if an email was sent from a mail client (e.g. Outlook).

- ME-professional 7.53 (now updated to 7.54 withe the same webmail problem.
- MS Windoes Server 2008 R2
- Parallel Plesk 11.5
by reinhard_g
Fri Sep 27, 2013 2:20 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: 7.5.1 Webmail does not allow login
Replies: 7
Views: 6077

Re: 7.5.1 Webmail does not allow login

This problem seems to be fixed in 7.52
by reinhard_g
Thu Sep 26, 2013 7:18 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: 7.5.1 Webmail does not allow login
Replies: 7
Views: 6077

Re: 7.5.1 Webmail does not allow login

I had the same problem after updating to 7.51. Following message appeared: Serverfehler in der Anwendung /mewebmail. Konfigurationsfehler Beschreibung: Fehler beim Verarbeiten einer Konfigurationsdatei, die für diese Anforderung erforderlich ist. Überprüfen Sie die unten angegebenen Fehlerinformatio...
by reinhard_g
Wed Oct 26, 2011 8:46 am
Forum: General
Topic: Webmail and Webadmin error 503 http The service is unavailab
Replies: 3
Views: 4730

Re: Webmail and Webadmin error 503 http The service is unava

Roby, please have a look to the IIS handlers. May be, the handler for *.aspx is missing.

Reinhard
by reinhard_g
Wed Oct 26, 2011 8:34 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: MailEnable 6 and Plesk 10
Replies: 1
Views: 1385

Re: MailEnable 6 and Plesk 10

I use ME professional 6 with Plesk 10 and I don't have any problems. But the first Version I used with Plesk was ME standard 5.5. I updated ME Standard 5.5 to ME professional 5.51 and now to ME professional 6.0.

Reinhard
by reinhard_g
Wed Oct 26, 2011 8:18 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Webmail: HTML-Mail dosn't work
Replies: 4
Views: 2337

Re: Webmail: HTML-Mail dosn't work

Thank you, Ian,

but after the Installation of ME professional 6.0 I don't have any problems with webmail anymore.

Reinhard
by reinhard_g
Tue Oct 25, 2011 2:34 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Webmail: HTML-Mail dosn't work
Replies: 4
Views: 2337

Re: Webmail: HTML-Mail dosn't work

Thank you, Ian, for your answer. I use IIS 6 with a Windows 2008 Server and Parallel Plesk. The diagnostic report shows some warnings, e.g. Permissions: HKLM\SOFTWARE\Classes\Scripting.FileSystemObject Failed: Users Group not granted access Permissions: HKLM\SOFTWARE\Classes Failed: Users Group not ...