Search found 14 matches

by benny
Sun Aug 19, 2007 3:21 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: outlook asking password again and again
Replies: 18
Views: 11132

Templock

I have the problem on one server running 2.37 in the offending mailbox there will be a file called Templock. This files prevents the user from looging on multiple sessions. I stop all services, delete the file and restart the services. My other mail server is running 2.38 and not suffering from this...
by benny
Sun Jun 24, 2007 1:09 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Duplicate Emails
Replies: 9
Views: 4897

Duplicate Emails

Hi I had the same problem at one point, I applied available updates and then rebooted the server. Every now and again the problem recurs all I do is shut down the server and start it up again
by benny
Sat May 12, 2007 5:32 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Blank Emails
Replies: 2
Views: 1827

Blank Emails

Can anyone tell me why I am getting emails in my mail box from Mail Enable with no content at all. I have had some issues with ME and becoming disapointed with it
by benny
Sat Apr 14, 2007 12:55 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Receiving Multiple of the same email.
Replies: 8
Views: 5323

Duplicate Emails

Hi
I have had the same problem from time to time, dont know what the cause is but I restart the server running Mail Enable and the probblem disappears. Its happened about 4 times over the past 6 months
by benny
Fri Mar 02, 2007 1:12 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: No Mail In Mailbox
Replies: 2
Views: 1871

Mail box issues

Hi and thanks for the reply Yes I loaded the latest version 2.37, there are no quotas set on the mail box and I have turned off pickup events. Checked briefly system tools message tracking but need to look there a bit more. Funnily enough its only one client complaining not the other dozen. I have f...
by benny
Thu Mar 01, 2007 2:28 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: No Mail In Mailbox
Replies: 2
Views: 1871

No Mail In Mailbox

Hi All
I have a situation where the log files indicate successful delivery of mail but its not being delivered into the recipients mail box. This has happened on numerous occasions and customers are getting testy
by benny
Fri Jan 05, 2007 11:16 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: SMTP Connector Stopped
Replies: 5
Views: 2642

SMTP Connector Stopped Updaye

Hi All
I have installed the latest release of ME along with the hot fix and to date the server has behaved itself
by benny
Thu Jan 04, 2007 4:59 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: SMTP Connector Stopped
Replies: 5
Views: 2642

SMTP Connector Stopped

Thanks for that. I have currently no firewalls running I tend to agree it might be an extrnal influence causing the problem. I am still trying to familiarise myself with MailEnable as I have not long purchased it and currently running my server along with a customers server. Again thanks for the sup...
by benny
Thu Jan 04, 2007 4:32 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: SMTP Connector Stopped
Replies: 5
Views: 2642

SMTP Connector Stopped

Hi and thanks for the reply
It seem they were not making the server queues, tried testing connection from dnsstuff and got message that it could not contact the server. Everything pointed towards external problems but the webmail worked fine and I could also send internal email.

Benny
by benny
Thu Jan 04, 2007 1:24 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: SMTP Connector Stopped
Replies: 5
Views: 2642

SMTP Connector Stopped

Hi All Im not sure why but last night all external emails stopped arriving to the server. I checked log files and all I could see was this (recv) socket [296] disconnection from host 192.168.1.4 before any command received. Error (10054) The same error for 127.0.0.1 I rebooted the server several tim...
by benny
Mon Jan 01, 2007 5:47 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Spam arriving not addressed to user
Replies: 2
Views: 1608

MeFilters

Hi Thanks for the reply, I have downloaded and paid for Mefilters but at this point not installed it as I have not the time to work out how to use it and I am also running MailEnable on customers location where I cant install MeFilters and I need to aqaint myself with standard MailEnable filtering (...
by benny
Sun Dec 31, 2006 11:32 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Spam arriving not addressed to user
Replies: 2
Views: 1608

Spam arriving not addressed to user

Hi all Im getting a lot of spam with "To: Devon" and other names. Obviously the are not authenticated users on the mail server. I have currently 6 domains on the server but there is going to be many more in the not to distant future. Does anyone know how to filter these emails. I am just using the f...
by benny
Sun Dec 24, 2006 4:44 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Filters Setup
Replies: 3
Views: 2662

Thanks

I am finding spam coming through that should have been knocked, specially when the body contains certain words
by benny
Tue Dec 19, 2006 1:58 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Filters Setup
Replies: 3
Views: 2662

Filters Setup

:oops: This might be a stupid question, but here goes--- when setting up filters for ME Pro is there any spcecific order or method. I have set filters to filter words in Header, Body and Subject, these are all in the one filter called spam and are set to delete mail that matches criteria. I have ano...