Search found 17 matches

by frontdist
Wed Apr 24, 2019 11:40 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: MMC Diagnostic Report - Ver 10.20
Replies: 4
Views: 16123

Re: MMC Diagnostic Report - Ver 10.20

Since there has been nothing but crickets since the last post, I upgraded to 10.23 and still have the SAME ISSUE?!?!?!?!?! Both the bin and bin64 folders as well as MEDIAG have IME_SYSTEM full control, but nothing is working at all regarding diagnostics. Not sure why everything has to be a challenge...
by frontdist
Wed Apr 24, 2019 11:38 am
Forum: Error Reports and Issues
Topic: LDAP Root Login - Unable
Replies: 2
Views: 13349

Re: LDAP Root Login - Unable

Just to stop everyone from wanting to kill themselves, the username is actually this: "cn=Directory Manager,o=MailEnable"

Not that such a fact is specified anywhere unless you do some serious scouring to of the internet regarding OpenLDAP setup parameters.

Hope this helps someone!
by frontdist
Fri Mar 22, 2019 4:12 pm
Forum: Error Reports and Issues
Topic: MMC Diagnostic Report - Ver 10.20
Replies: 4
Views: 16123

Re: MMC Diagnostic Report - Ver 10.20

Hi Ian,

I ran mediag from the run command and was presented with the following screen. I allowed it to sit for approximately 15 minutes before cancelling the dialogue box.

I was waiting on processing the update to 10.21 until this is resolved...
MEDIAG.jpg
MEDIAG.jpg (99.38 KiB) Viewed 15882 times
by frontdist
Fri Mar 08, 2019 8:10 pm
Forum: Error Reports and Issues
Topic: MMC Diagnostic Report - Ver 10.20
Replies: 4
Views: 16123

MMC Diagnostic Report - Ver 10.20

I am no longer able to see the diagnostic report in the MMC Snapin available under Servers\Localhost\System\Diagnose. I can select the diagnose option and I am presented with "Preparing Diagnostic Report. This may take some time..." however the report never loads. I have tried stopping and re-starti...
by frontdist
Fri Mar 08, 2019 8:04 pm
Forum: Error Reports and Issues
Topic: LDAP Root Login - Unable
Replies: 2
Views: 13349

LDAP Root Login - Unable

I am unable to login as the root user for LDAP address retrieval from an anti-spam appliance we are using as a mail gateway (the device uses LDAP for email verification and bounces unregistered addresses or aliases as DHA attempts if not in LDAP). Right now, I have had to set every single domain up ...
by frontdist
Wed Dec 03, 2014 4:14 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: 8.55 Enterprise - SSL cert not showing in the list
Replies: 2
Views: 4563

Re: 8.55 Enterprise - SSL cert not showing in the list

This is as far as I got...

http://forum.mailenable.com/viewtopic.php?f=6&t=27591

I take it you're trying to enable SSL for your email clients to be able to use IMAP or SMTP over SSL 993/465?
by frontdist
Wed Dec 03, 2014 4:11 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: not forward if condition match
Replies: 2
Views: 4600

Re: not forward if condition match

If you are able to do this on a per-postoffice basis, then it is possible. If you right click on the properties of a postoffice and go to the filters tab, you can create two filters to do what you want. The filters are processed in priority order, so a "stop forwarding" filter would take precedence ...
by frontdist
Wed Dec 03, 2014 4:00 am
Forum: Suggestions
Topic: Multiple SSL Certificates
Replies: 13
Views: 32613

Re: Multiple SSL Certificates

Unfortunately, I was hoping there could be some resolver tied into the process to differentiate based on host-header for a given domain. With the method you are suggesting, I would either need to map each different domain to a different IP address and then apply the certificates that way (which I do...
by frontdist
Tue Jun 24, 2014 6:25 pm
Forum: Suggestions
Topic: Multiple SSL Certificates
Replies: 13
Views: 32613

Multiple SSL Certificates

Please include the ability to select/install SSL certificates on a per-domain or per-postoffice basis. Currently when hosting multiple domains, either a generic domain and SSL certificate has to be used (one that is not descriptive of individual domains on the server), or all user have to use one do...
by frontdist
Tue Jun 17, 2014 2:39 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Regular MELDAP failure with 8.51
Replies: 5
Views: 8331

Re: Regular MELDAP failure with 8.51

Check your windows services under administrative tools. When I upgraded to 8.50, it went from "start automatically" to "manual" and every reboot, LDAP service would not start. Not sure if your problem is similar, but when I changed it back to "start automatically" the problem went away. I haven't br...
by frontdist
Tue Jun 17, 2014 2:29 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Move Configuration Repository
Replies: 1
Views: 3743

Re: Move Configuration Repository

You'll have to actually move the configuration from where you put it to where you want it, then reset the permissions as per the below link. http://www.mailenable.com/kb/content/view.asp?ID=ME020073 I had to set permissions manually through windows explorer, rather than command line as apparently in...
by frontdist
Tue Jun 17, 2014 2:01 pm
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: EAS and Blackberry 10 ... Can it work?
Replies: 3
Views: 7580

Re: EAS and Blackberry 10 ... Can it work?

I have been using EAS on by BB10, but it isn't without a handful of issues. There was never a problem setting up the account, once EAS was correctly configured on ME, I was able to connect my phone to it quite easily. As far as sync times, it actually seems to be pretty good, though it still doesn't...
by frontdist
Sun Sep 22, 2013 1:54 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: SSL/TLS Question
Replies: 0
Views: 3274

SSL/TLS Question

Hi, I am attempting to set our mail clients up with the correct settings in Outlook and am running into a roadblock with it working correctly (as per my understanding of how it should work anyways). In Outlook, getting IMAP set up over a secure connection worked fine over port 993 with "SSL" selecte...
by frontdist
Sun Sep 22, 2013 1:47 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Enterprise Edition and Outlook 2013
Replies: 2
Views: 5153

Re: Enterprise Edition and Outlook 2013

I can't offer any help for you, but I have two more issues that you may have or will notice with the MAPI connector: - Contact Groups do not sync between outlook and mailenable contact repository. If you load the MAPI connector on the same users laptop or another computer, the contacts will populate...
by frontdist
Wed Sep 11, 2013 8:33 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: ME Enterprise on Win Server 2012
Replies: 4
Views: 6331

Re: ME Enterprise on Win Server 2012

I currently have ME Enterprise deployed on Server 2012 Essentials, it was migrated from an old ME server to this one as a clean install.... Let me tell you, it is not worth the headaches. Never mind that 2012 is a pain to begin with, don't even try to work with the Essentials version. I did thinking...