Search found 16 matches

by dcross
Sun Jan 17, 2010 11:22 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: POP3 download problems with Outlook
Replies: 14
Views: 16186

Re: POP3 download problems with Outlook

Ok I've found a workaround for my specific problem I think. I have added the "Everyone" group with full control to the one postoffice folder having this problem and then the send\receive worked fine with no error. I remove the permission and the error comes back. So I have run the meinstaller and us...
by dcross
Sun Jan 17, 2010 11:05 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: What it meant by "No authentication modes available&quo
Replies: 3
Views: 4145

Re: What it meant by "No authentication modes available&quo

I am getting this also, please advise.
by dcross
Sun Jan 17, 2010 11:03 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: POP3 download problems with Outlook
Replies: 14
Views: 16186

Re: POP3 download problems with Outlook

I'm getting now also. I have just moved servers due a hardware failure. Whilst the old server had no problems, the new install is giving me the 0x800ccc90 error, the message says "The server responded: -ERR Message unavailable"

What is going on here???
by dcross
Mon Jan 11, 2010 5:52 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Webmail Install
Replies: 0
Views: 2008

Webmail Install

Hello, I've had to move servers. I have reinstalled MailEnable and restored the Config folder, postoffices etc and everything within MailEnable appears to be working, however when I go to install Webmail to a different domain, I don't see all the domain in the Site Selection box. When I run option 2...
by dcross
Fri Feb 20, 2009 8:28 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Username should say Email Address
Replies: 2
Views: 3483

Just be aware that it is actually user@postoffice so, if the postoffice name does not match the email domain name (there is no requirement that they do match) then it would be wrong to enter the actual email address. We, for example, have the company name as the postoffice name and it is not the sa...
by dcross
Thu Feb 19, 2009 12:22 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Username should say Email Address
Replies: 2
Views: 3483

Username should say Email Address

Some of my resellers and client are saying that the Username prompt on the Webmail login page is confusing. Aside from the default postoffice option, everyone else needs to use their email address in order to login so the login form should say Email Address and not Username - it doesn't help people ...
by dcross
Tue Feb 17, 2009 6:34 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: HTTPMail Service..
Replies: 6
Views: 5863

Re: sorry...

maybe this might explain my confusion...the HTTPmail service is NOT running....yet all is fine with MEPro. should it be running? what does it do that I might be "missing?" as all seems fine, I think I'm okay...but did want to know... :-) Jim The HTTPMail service allows access to "webmail" from with...
by dcross
Tue Jan 13, 2009 4:38 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Webmail user options not working
Replies: 6
Views: 5652

I do not have any support vouchers on my account. Since I have purchased the upgrade I assume this support will not need a token purchase since the upgarde clearly hasn't worked correctly even though the diag reports the server is working.
by dcross
Mon Jan 12, 2009 2:46 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Webmail user options not working
Replies: 6
Views: 5652

I've run the diag. Aside from usual post office disabled and service not started errors (HTTPMail and Management) there are only two warnings and one fail: ISAPI Filters Custom ISAPI Filter Test Warning: A custom ISAPI filter "IISPassword Filter", "C:\Program Files\IISPassword\\IISPasswordFilter.dll...
by dcross
Mon Jan 12, 2009 12:14 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Webmail user options not working
Replies: 6
Views: 5652

Hi Ian,

Thanks for your reply.

I'll run the diag tomorrow however could you expand on the permissions issue. Exactly what permissions are needed, for what user accounts, and where within the file system?

If I can get this info I can double check this too.

Regards,
David.
by dcross
Fri Jan 09, 2009 12:26 pm
Forum: Suggestions
Topic: Two suggestions
Replies: 1
Views: 5033

I second request 2.
by dcross
Fri Jan 09, 2009 12:03 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Webmail user options not working
Replies: 6
Views: 5652

Webmail user options not working

Hello. I have a new pro 3.6 install. Webmail is working, however the user options pages are not. In Webmail management, all the available user options are ticked. Yet when I use the options page and set the Friendly Name, message format and startup page options etc they are not saved when the update...
by dcross
Fri Jan 09, 2009 11:46 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Webmail will not work!!
Replies: 4
Views: 4933

You'll need to provide more details.

What exactly isn't working. What happens when you try to access wedbmail?

What install steps have you performed?
by dcross
Sat Jan 03, 2009 8:12 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Need to upgrade and move MailEnable
Replies: 2
Views: 3582

Need to upgrade and move MailEnable

Hello, I need to upgrade MailEnable Pro from V1 to current release, but I also need to move the installation to a new server. Now I now how to move the config and postoffice folders etc, but my concern is with the licensing. I will need to maintain email services on both servers for a short period o...
by dcross
Tue Feb 15, 2005 12:21 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: I need a working anti-spam method
Replies: 5
Views: 5647

Another option

Hi,

You could also try MEFilter - www.mefilter.com