Search found 5 matches

by lusu
Thu Feb 01, 2018 11:16 am
Forum: MailEnable Developers
Topic: SMTP Plugin Implementation
Replies: 1
Views: 1104

Re: SMTP Plugin Implementation

Hi, Sorry to bump this year old question... I have the same question regarding "After DATA" event. From the documentation, it is unclear for me too if this can be achieved. I am also interested in filtering the body of the message during message receving. Currently I'm filtering with an MT...
by lusu
Wed Jun 14, 2017 11:27 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: ME Standard DKIM
Replies: 9
Views: 996

ME Standard DKIM

According to the feature list ME Standard should have DKIM support. However, I cannot find either the DKIM tab in postoffice properties nor in localhost > extensions.
I've upgraded to 9.74 and still missing. Any help on this? How can I get the DKIM extension/tab to show up?
by lusu
Tue Sep 27, 2016 9:33 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: ME-E0113 error in SMTP Debug log
Replies: 1
Views: 468

ME-E0113 error in SMTP Debug log

Hi, I am getting this error message in the debug log: ME-E0113: Message blocked: (194.25.230.130) was found in DNS blacklisted database Barracuda Reputation Block List. However, this IP is not listed at baracuda: The IP address 194.25.230.130 is not currently listed as "poor" on the Barrac...
by lusu
Wed Aug 06, 2014 6:24 pm
Forum: Suggestions
Topic: Diagnostics report - incorrect failure reported
Replies: 0
Views: 769

Diagnostics report - incorrect failure reported

In the diagnostic report, there are 2 issues: 1. domain literals fail the "Hosted Domain Resolution Test": xxx.xxx.xxx.xxx (Lookup Public DNS...) Error: Could not resolve xxx.xxx.xxx.xxx in DNS. Error: Could not resolve DNS (9003). Fail This is incorrect and a reverse DNS lookup has to be ...
by lusu
Wed Nov 20, 2013 10:08 am
Forum: MailEnable Beta Discussion
Topic: License expired?
Replies: 1
Views: 3644

Re: License expired?

I have the same issue with Standard version 8.0 beta. Deleting registry keys, files in Program Files and reinstalling does not help. Also, IMAP is not working, there is no "IMAP" in the console (it is still shown in the old configuration console from C:\Program Files (x86)\Mail Enable\Bin\...