Search found 13 matches

by Dukeman
Thu May 15, 2014 7:35 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Can't change displayname in webadmin
Replies: 0
Views: 3754

Can't change displayname in webadmin

When you create a new user within the webadmin you can enter the displayname.

When you want to change the displayname of an already created user, it is not possible to change the displayname, the field is not even shown.

Do others also have this problem?

I'm using 8.50 Enterprise.
by Dukeman
Thu May 08, 2014 8:10 pm
Forum: General
Topic: [SOLVED] MailEnable Enterprise Edition 8.50
Replies: 6
Views: 10726

Re: MailEnable Enterprise Edition 8.50

Hi,

I've seen this problem as well. On all mailboxes N/A is shown, even after forcing a re-indexing.

Cheers,
Barry
by Dukeman
Thu May 08, 2014 5:57 pm
Forum: Error Reports and Issues
Topic: 8.50 Web Admin problems
Replies: 10
Views: 13991

Re: 8.50 Web Admin problems

Hi,

I can confirm the first error, I also have this problem in Chrome (latest), IE (11), Safari (5.1.7).
Firefox (22, 28 and 29) however, does work like it should!

Barry
by Dukeman
Mon May 05, 2014 7:56 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: AutoRefresh for shared folders
Replies: 3
Views: 5844

Re: AutoRefresh for shared folders

Thanks! The inbox is refreshed when new mail arrives, it's just that the other folders, or shared folders from other accounts, that are not updated. I've disabled the ActiveSync on the domain, however it's not licensed, but will test how this will behave... Not totally related: I also noticed that w...
by Dukeman
Mon May 05, 2014 6:15 am
Forum: MailEnable Beta Discussion
Topic: Unread messages indicator
Replies: 2
Views: 18963

Re: Unread messages indicator

Good to hear!!! Is it already known that in IE 11 changing the folder in webmail does not 'unhighlight/unselect' the previous selected folder? So when clicking around after a while all folders are shown (at the same time) as they are currently been watching. I do not see this behaviour in Chrome (la...
by Dukeman
Mon May 05, 2014 5:53 am
Forum: MailEnable Beta Discussion
Topic: Unread messages indicator
Replies: 2
Views: 18963

Unread messages indicator

Hi, Currently testing the new 8.5 beta version and found out that when the startpage of webmail is set to the account summary page, (nearly) all of the messages in the Inbox folder are indicated as new message (indicated by the bold message number), however all messages in the folder are read. Click...
by Dukeman
Sat May 03, 2014 6:13 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: AutoRefresh for shared folders
Replies: 3
Views: 5844

Re: AutoRefresh for shared folders

I noticed subfolders are also not automatically refreshed for new mail. When I have a filter to move incoming mail to an other (sub) folder it is only refreshed when I selected the folder, or press refresh.

Can I change this behaviour?
by Dukeman
Sat May 03, 2014 2:07 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Bug: error on deleting user in webadmin site
Replies: 1
Views: 3774

Bug: error on deleting user in webadmin site

Hi, When I want to delete a user within the admin website the user info windows popups. When I press the Delete button I receive a Dot.net error: Server Error in '/' Application. Could not load file or assembly 'MailEnable.MailboxSearching, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or o...
by Dukeman
Mon Apr 28, 2014 7:49 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail, IE11 -> can't login
Replies: 4
Views: 7178

Re: Webmail, IE11 -> can't login

For anyone who may be interested: I found the solution. I'm running MailEnable on a Windows 2003 server with IIS6, which (by default) doesn't have the correct BrowseCap files for the latest IE browsers. Microsoft has published a HotFix to update this. After installing the HotFix IE 11 is recognized ...
by Dukeman
Sat Apr 26, 2014 7:46 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail, IE11 -> can't login
Replies: 4
Views: 7178

Re: Webmail, IE11 -> can't login

Installed the new Beta version, but the problem remains:
SCRIPT5009: __doPostBack not defined
File: login.aspx, Line: 60, Column: 17
by Dukeman
Thu Apr 24, 2014 6:03 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail, IE11 -> can't login
Replies: 4
Views: 7178

Re: Webmail, IE11 -> can't login

I didn't clear it before, because it was a fresh install. Cleared the cache now, but this didn't help unfortunately.
by Dukeman
Wed Apr 23, 2014 2:14 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: AutoRefresh for shared folders
Replies: 3
Views: 5844

AutoRefresh for shared folders

When I have opened a shared folder (INBOX) of another user within webmail and that person receives an e-mail, the shared Inbox-folder is not automaticly updated, like what happens to your own Inbox (You've got new mail, indicator next to folder name). Is there a setting to change to update the share...
by Dukeman
Wed Apr 23, 2014 2:02 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Webmail, IE11 -> can't login
Replies: 4
Views: 7178

Webmail, IE11 -> can't login

Currently running the latest version of ME Enterprise (8.04) and I'm not able to login to the webmail portal with IE 11. When I want to login the loginpage raises a Javascript error "Can't find function __DoPostback" Running the login page in other browsers (Chrome, Safari, Firefox) works without an...