Search found 16 matches

by scree74
Tue May 28, 2019 8:58 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Completely blank emails getting through
Replies: 5
Views: 5668

Re: Completely blank emails getting through

Hi Ian

I have the same issue but the option for “sender email domain must be local or resolvable through dns is selected I am using version 10.20 enterprise can you advise.

Many thanks in advance
Scott
by scree74
Fri Aug 10, 2018 4:00 pm
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Adding Mapi account in Outlook 2016
Replies: 7
Views: 6074

Re: Adding Mapi account in Outlook 2016

This just started happening to my client, 2 brand new pc's in a row where the 'appdata' error shows up. Tried the beta, fail, I look at existing pc's that I rolled out in the past few weeks and no issues at all. Server upgraded to: 10.18 (from 10.16) Clients Working: 2.74 Clients not working: 2.74 ...
by scree74
Tue Aug 07, 2018 11:02 am
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Adding Mapi account in Outlook 2016
Replies: 7
Views: 6074

Re: Adding Mapi account in Outlook 2016

Hi Ian

I have tried this version and it is still the same unfortunatley :-(

CHeers
Scott
by scree74
Mon Aug 06, 2018 11:27 am
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Adding Mapi account in Outlook 2016
Replies: 7
Views: 6074

Adding Mapi account in Outlook 2016

Hi All I have recently come across a problem when adding the first account using the Mapi connector the account seems to add correctly but when Outlook restarts I get the following message "Cannot Start Microsoft Outlook. Cannot be opened. You can't store Outlook data files under the AppData folder....
by scree74
Fri Aug 18, 2017 12:20 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: JUnk Email Folder
Replies: 1
Views: 1498

JUnk Email Folder

Hi, One of my users reported that the email was taking a long time to respond using outlook 2007 on investigation I have found that it's the Junk email folder that's causing the issue, I get the same problem if access the folder through the Webmail it just hangs for ages. I have browsed into D:\Prog...
by scree74
Wed Jan 25, 2017 1:55 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: New Post Office
Replies: 0
Views: 1396

New Post Office

Hi All I need to add a second Post Office to MailEnable for a new Company we are setting up and would like to host the mail on my current ME Enterprise server, does any one out there have a step by step guide of how to do this including setting up a branded webmail portal. Many thanks in advance Scott
by scree74
Sun Nov 13, 2016 4:52 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Oultook not connecting with Imap or mapi
Replies: 0
Views: 5562

Oultook not connecting with Imap or mapi

Hi People's I would like anyone else to waste a Sunday Afternoon to this one!!! I had reports of people being unable to connect to our server running ME Enterprise 9.50 this morning. On investigation if I opened outlook I was getting a message saying "unable to contact server" but I could access ema...
by scree74
Sun Nov 06, 2016 12:14 am
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: MAPI Connector is slow
Replies: 5
Views: 7589

Re: MAPI Connector is slow

Hiya Guys

We are also having speed issues with MAPI Connector for Microsoft Outlook have you had any joy at all improving the performance

We use MAPI connector Version 2.60 and Enterprise Premium V9.50

Many thanks in advance
Scott
by scree74
Sun Oct 02, 2016 12:14 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Email Signatures
Replies: 0
Views: 6565

Email Signatures

Hi All

Any one any tips for adding a professional looking signature that includes images and social media links to outgoing emails.

Many thanks for looking

Scott
by scree74
Sat Oct 01, 2016 12:04 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Recover missing folder to mailbox
Replies: 3
Views: 2294

Re: Recover missing folder to mailbox

Hi Ian

Sorry I didn't get a mail notification for this post :-(

Yes I have a backup but not sure how to recover just one folder.

Cheers
Scott
by scree74
Tue Sep 13, 2016 3:10 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Recover missing folder to mailbox
Replies: 3
Views: 2294

Recover missing folder to mailbox

Hi All

One of my users has lost a folder from his mailbox what's the best to restore the folder.

Many thanks
Scott
by scree74
Wed May 11, 2016 2:42 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: SpamMagic
Replies: 3
Views: 2547

SpamMagic

Good Afternoon My Mailenable server is now 5 months old, after getting bombarded with Spam I enabled "grey listing" on the smtp connector after one of my users getting hit with the locky virus. Enabling the grey listing has practically eradicated spam but users are still getting frustrated with the ...
by scree74
Thu Jan 28, 2016 5:20 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: roaming profiles and outlook and the spam fight
Replies: 0
Views: 1901

roaming profiles and outlook and the spam fight

Good Evening I have recently implemented Mailenable Enterprise Premium v9.02 over the Christmas holiday period and migrated two old Linux mail servers with separate domains to one consolidated server with a new domain and the two old domains are now aliases. I would like to thank Ian and Peter at Ma...
by scree74
Sat Dec 20, 2014 6:55 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: New installation of Mailenable
Replies: 1
Views: 1332

New installation of Mailenable

Good Evening I am new to Mailenable and would appreciate any advice to make my migration as straight forward as possible. Current configuration I currently manage 2 SME 7 servers which I inherited for the previous IT chap who unfortunately passed away suddenly. We have chosen to migrate our 150 user...
by scree74
Mon Aug 25, 2014 10:09 pm
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: [SOLVED] Synchronization for Microsoft Outlook
Replies: 2
Views: 4012

Re: Synchronization for Microsoft Outlook

Thanks for the reply all sorted now. I had sussed that I was using the wrong thing.

Many thanks
Scott