Search found 249 matches

by jglazer
Fri Aug 16, 2019 3:41 pm
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Connector no longer works after patching
Replies: 1
Views: 650

Re: Connector no longer works after patching

I found that the patch disabled the open protocols connector (mailenable). So I re-enabled it and we're good to go.
by jglazer
Fri Aug 16, 2019 3:16 pm
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Connector no longer works after patching
Replies: 1
Views: 650

Connector no longer works after patching

My computer did the big microsoft patch and now I cannot receive any emails in outlook. I deleted the account and uninstalled the connector, the reinstalled and re-added the account to no avail. So the connector is not compatible with the latest patches? or is there something else wrong? Thanks for ...
by jglazer
Wed Jul 31, 2019 11:49 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: One user cannot receive email from one postoffice
Replies: 1
Views: 598

One user cannot receive email from one postoffice

I have a customer that has a couple post offices and many user. All is fine except one user can no longer receive mail on his windows Outlook client. He can receive on his phone (Active Sync) and on the Webmail client but just not on Outlook. The kicker is that he *CAN* receive on his outlook client...
by jglazer
Thu Apr 18, 2019 10:47 am
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: AS stops working. Reboot
Replies: 7
Views: 5418

Re: AS stops working. Reboot

Nothing to do with outlook. Their mobile devices simply stop picking up email unless I reboot the server. Restarting all services doesn't seem to do it either. MY own cell phone also stops picking up email. No errors.
by jglazer
Tue Mar 26, 2019 2:59 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Active Sync stops working
Replies: 1
Views: 1873

Re: Active Sync stops working

Nobody else uses active sync?
by jglazer
Fri Mar 15, 2019 10:04 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Active Sync stops working
Replies: 0
Views: 2027

Active Sync stops working

Is there any way to configure Mail Enable Enterprise such that the active sync portion doesn't stop working? It requires a reboot. I've asked this and asked this with no help.

Thanks
by jglazer
Wed Mar 13, 2019 5:31 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Statistics?
Replies: 5
Views: 3300

Re: Statistics?

I get an OCX error. Something about missing dependancies? How do I fix that?
by jglazer
Wed Mar 13, 2019 1:51 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Statistics?
Replies: 5
Views: 3300

Re: Statistics?

Hello?
by jglazer
Wed Mar 13, 2019 1:48 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Active Sync stops working
Replies: 1
Views: 1873

Active Sync stops working

I posted in the Active Sync area over a month ago and got no response so I'll try here. It stops working once in a while and I have to reboot the server to start it again. What is causing this? It is the latest version of 10. I checked.
by jglazer
Wed Mar 13, 2019 1:47 pm
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: AS stops working. Reboot
Replies: 7
Views: 5418

Re: AS stops working. Reboot

Still stopping now and again. I have to log i and reboot it. What's going on?
by jglazer
Fri Mar 08, 2019 10:36 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Statistics?
Replies: 5
Views: 3300

Statistics?

Where can I find out how much email was sent by a particular user or postoffice? The MEStats program gave some of this but it no longer functions.

Thanks
by jglazer
Fri Mar 01, 2019 6:42 pm
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Reply All "You don't have the appropriate permission to perform this operation."
Replies: 2
Views: 3081

Reply All "You don't have the appropriate permission to perform this operation."

So I see a few old threads about this, but nothing new since 2017. I have a customer that is complaining about this error. How do we resolve it? I have the latest versions of everything but they still get this error. Is there a resolution? Outlook 2013.
by jglazer
Wed Jan 30, 2019 1:34 pm
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: AS stops working. Reboot
Replies: 7
Views: 5418

Re: AS stops working. Reboot

Updated to the latest version last week. AS stopped working again this morning. Any ideas?
by jglazer
Thu Jan 17, 2019 5:06 pm
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: AS stops working. Reboot
Replies: 7
Views: 5418

Re: AS stops working. Reboot

Version 10.16
by jglazer
Wed Jan 16, 2019 3:04 pm
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: AS stops working. Reboot
Replies: 7
Views: 5418

AS stops working. Reboot

Every once in a while, activesync stops working. The only recourse is to reboot the machine. I haven't had a chance to dig through the logs. Has anyone else had this issue or have a solution?

Thanks!