Search found 290 matches

by jglazer
Fri Mar 12, 2021 12:19 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Disconnect errors during download
Replies: 4
Views: 340

Re: Disconnect errors during download

Unfortunately, he has had this checked for a long time and there are still a ton of emails waiting for download.
by jglazer
Fri Mar 12, 2021 12:05 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Disconnect errors during download
Replies: 4
Views: 340

Re: Disconnect errors during download

Hi Ian, thanks for the fast response.

I'll give this a try.
by jglazer
Thu Mar 11, 2021 11:43 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Disconnect errors during download
Replies: 4
Views: 340

Disconnect errors during download

I have a customer using the mapi plugin for the exchange services. He has a number of employees that get lots of mail. They get the following error in outlook: The connection to the server was interrupted while transferring data I think it is because their sent folder is huge or they get a ton of ma...
by jglazer
Sun Feb 21, 2021 9:48 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Search not working
Replies: 2
Views: 2744

Re: Search not working

Is the search functionality not supported in mailenable??
by jglazer
Wed Nov 18, 2020 2:15 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: index.xml
Replies: 5
Views: 3235

Re: index.xml

We have Enterprise Premium 10.29.

Honestly, it did not occur to me to look at the windows logs so I can next time.

Would it be beneficial to switch from flat files to SQL?

Thanks!
by jglazer
Tue Nov 17, 2020 2:32 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: index.xml
Replies: 5
Views: 3235

Re: index.xml

It seems to happen to one customer/mailbox quite often but I have others throughout the year (few and far between).
by jglazer
Fri Nov 13, 2020 4:38 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: index.xml
Replies: 5
Views: 3235

index.xml

I am finding that I have to delete this file for a customer in a variety of mailboxes now and then when a inbox is messed up, or a calendar, or, today, contacts. Why? How can it get screwed up? How can I stop it? Is there a way to let the customer rebuild this without my having to log in and delete ...
by jglazer
Fri Oct 23, 2020 2:29 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Search not working
Replies: 2
Views: 2744

Re: Search not working

Hello?
by jglazer
Mon Oct 19, 2020 9:08 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Missing email in Outlook
Replies: 3
Views: 3553

Re: Missing email in Outlook

Active Sync is fine. My android shows everything. It is in the PC version of Outlook that email is missing.
by jglazer
Mon Oct 19, 2020 2:58 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Missing email in Outlook
Replies: 3
Views: 3553

Missing email in Outlook

According to Outlook, I have 3 emails from sunday. According to Webmail and android/active sync, I have a few dozen. I cannot get outlook to pull down the other emails. This is disconcerting. I wonder how many emails I missed because of this. I did request a re-index through the interface of my mail...
by jglazer
Mon Oct 19, 2020 2:57 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Search not working
Replies: 2
Views: 2744

Search not working

When searching on webmail or via android phone (active sync), I do not get many successful hits. It seems to work ok in Outlook. What could be wrong? I have had a number of complaints about this and haven't had a chance to ask here.

The indexing service is, in fact, running.

Thanks
by jglazer
Fri Oct 09, 2020 11:03 am
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Mapi is not receiving
Replies: 2
Views: 2983

Re: Mapi is not receiving

After recreating the outlook profile 2 or 3 times it started working. No clue as to why. Thanks for the reply though.
by jglazer
Wed Oct 07, 2020 3:44 pm
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Mapi is not receiving
Replies: 2
Views: 2983

Mapi is not receiving

My customer can no longer receive mail in his outlook. Imap works but mapi does not. I can't find anything in the logs that indicate what the issue is. If I add his account to my own outlook (mapi) it works fine. I don't know where to even begin to look. I don't see anything in the DENY.tab file. Ma...
by jglazer
Tue Sep 01, 2020 1:55 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Administrate Lists/Groups through Webmail?
Replies: 5
Views: 3889

Re: Administrate Lists/Groups through Webmail?

Thanks, Ian. I will do that now.
by jglazer
Mon Aug 31, 2020 4:12 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Administrate Lists/Groups through Webmail?
Replies: 5
Views: 3889

Re: Administrate Lists/Groups through Webmail?

Any idea why I get this when I go to my domain/meadmin page? Parser Error Description: An error occurred during the parsing of a resource required to service this request. Please review the following specific parse error details and modify your source file appropriately. Parser Error Message: Could ...