Search found 17 matches

by ebspain
Mon Mar 02, 2020 11:25 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: IMAP doesn't sync
Replies: 1
Views: 7469

IMAP doesn't sync

Hi I have on mailbox that when receive an email with an attach of around 22MB doesn't get any email. He use IMAP, Outolook 2019, and has a good connection... To fix it I have to log into the server, find out the .MAI file...and stop all the services because I cannot delete it because is locked by IM...
by ebspain
Mon Jul 23, 2018 2:56 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: TLS Set up
Replies: 1
Views: 4555

TLS Set up

Hi, We have a box with several domains over a mailenable enterprise instalation like domain1.com, domain2.net, domain3.eu Is it possible to setup TLS for all of them, i mean...if i have to setup just one SSL certificate for all of them is not going to be a problem for the domains that not match that...
by ebspain
Fri Dec 01, 2017 11:47 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Mailenable send a mail each time I restart services
Replies: 7
Views: 7391

Re: Mailenable send a mail each time I restart services

However I have restart the services again and I have get the message again...and again queues are clear.

Best regards
by ebspain
Fri Dec 01, 2017 11:44 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Mailenable send a mail each time I restart services
Replies: 7
Views: 7391

Re: Mailenable send a mail each time I restart services

Hi Ian, thank your for your answer. At : SMTP: Servers > Localhost > Services and connectors > SMTP > Queues There isnt any message at Queues Inbound, Outbound, Campaigns either at Priority Postoffice connector: Servers > Localhost > Services and connectors > Postoffice > Queues There isnt any messa...
by ebspain
Fri Dec 01, 2017 11:44 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Mailenable send a mail each time I restart services
Replies: 7
Views: 7391

Re: Mailenable send a mail each time I restart services

Hi Ian, thank your for your answer. At : SMTP: Servers > Localhost > Services and connectors > SMTP > Queues There isnt any message at Queues Inbound, Outbound, Campaigns either at Priority Postoffice connector: Servers > Localhost > Services and connectors > Postoffice > Queues There isnt any messa...
by ebspain
Tue Nov 28, 2017 7:44 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Mailenable send a mail each time I restart services
Replies: 7
Views: 7391

Re: Mailenable send a mail each time I restart services

By the way I'm checking at: C:\Program Files (x86)\Mail Enable\Queues
Is there any other place??
by ebspain
Tue Nov 28, 2017 7:42 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Mailenable send a mail each time I restart services
Replies: 7
Views: 7391

Re: Mailenable send a mail each time I restart services

Hi Ian,

I'm running Mailenable Enterprise 9.77, There aren't any message at the queue however if I restart the services I got that email again...where might it be? I cannot find it.

Thanks!
by ebspain
Mon Nov 27, 2017 2:39 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Mailenable send a mail each time I restart services
Replies: 7
Views: 7391

Mailenable send a mail each time I restart services

Hi,

I have an issue, a few months ago I sent a couple of emails to all users from Mailenable console...and now those emails are sent anytime I restart the services...How may I fix this?

any ideas??

Best regards,
Rafael
by ebspain
Mon Sep 18, 2017 11:32 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: SSL for several domains
Replies: 2
Views: 4391

Re: SSL for several domains

cfdynamics thank you for you answer!!
by ebspain
Fri Sep 15, 2017 11:00 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: SSL for several domains
Replies: 2
Views: 4391

SSL for several domains

Hi, I have this issue...in the same server there are 5 domains under the same IP, I want to install SSL connection for a couple of domains, first of all I know that I need to get a new 2 IPs for them (It is windows 2008 R2) so: mail.domain1.com IP1 and certificate1 mail.domain2.com IP2 and certifica...
by ebspain
Fri Jul 28, 2017 12:21 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Quota Error when trying to create a new mailbox
Replies: 1
Views: 3277

Re: Quota Error when trying to create a new mailbox

We solved it.
It's needed to setup the rights to create or edit mailboxes at Web Admin Tab of domain properties

thanks
by ebspain
Fri Jul 28, 2017 12:07 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Quota Error when trying to create a new mailbox
Replies: 1
Views: 3277

Quota Error when trying to create a new mailbox

Hello, If I try to setup a new mailbox for a domain thru admin web...I got an error that stuck all the process. It shows me a popup warning Error (7008) [attached image error7008.png] saying that I have to insert a quota for the mailbox...even when Unlimited is selected. But if I select limit by kil...
by ebspain
Wed Feb 15, 2017 12:43 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] (always) Problem with IMAP
Replies: 11
Views: 16215

Re: (always) Problem with IMAP

Thanks I checked it twice and I was wrong I have installed 9.61 already
by ebspain
Wed Feb 15, 2017 11:40 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] (always) Problem with IMAP
Replies: 11
Views: 16215

Re: (always) Problem with IMAP

9.61??? Latest is 9.60...no?
by ebspain
Wed Feb 15, 2017 8:26 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] (always) Problem with IMAP
Replies: 11
Views: 16215

Re: (always) Problem with IMAP

Hello we have a similar problem, and we use the latest 9.60 release ...for some reason the inbox doesn't synchronize. No errors, just no new messages! And if you look thru webmail you realized that there are new emails. We finally found out that if you delete _index.xml it start to work again...but ...